Waarom de Clubkas Campagne?
Een aantal jaren geleden is de Rabobank Amerstreek gestart met de Rabobank Clubkas Campagne, dit is een nieuwe manier om verenigingen en stichtingen te ondersteunen.

Rabobank Clubkas Campagne

Ook de Stichting Lokale Omroep Drimmelen doet mee! Onze omroep heeft de sponsorgelden voor de Clubkas Campagne dit jaar harder nodig dan ooit omdat we dit jaar zullen moeten gaan verhuizen. Het pand waarin we momenteel gehuisvest zijn zal ophouden te bestaan. Dit betekent dat er in ons (nog te vinden) nieuwe onderkomen, diverse studio's en redactieruimtes gebouwd en compleet opnieuw ingericht zullen moeten worden. Om dit mogelijk te kunnen maken is er, voor onze begrippen, heel erg veel geld nodig.

Er valt veel te verdelen!
De Rabobank stelt dit jaar in totaal maarliefst € 75.000,- ter beschikking aan verenigingen en stichtingen in de regio Amerstreek. Een deel van dat geld kan bij Omroep Drimmelen terecht komen door stemmen te verzamelen.

Hoe kan ik stemmen?
Iedereen die een rekening heeft lopen of een dienst afneemt bij Rabobank Amerstreek is in de meeste gevallen ook lid van de Rabobank. Mocht je dat niet zijn, dan kun je dat gratis worden. Alle leden kunnen stemmen op een vereniging of stichting in de Amerstreek. Elk lid krijgt 5 stemmen. Maximaal 2 stemmen kun je aan één vereniging of stichting geven. Je kunt ons steunen door op Omroep Drimmelen te stemmen bij de Clubkas Campagne! Meer informatie over de Clubkas Campagne zelf kun je vinden via www.dichterbijamerstreek.nl .
Alle leden van Rabobank Amerstreek kunnen van 2 t/m 14 april stemmen op de deelnemende verenigingen. Alle uitgebrachte stemmen samen bepalen hoe het totaalbedrag over de deelnemende verenigingen verdeeld gaat worden. Heb je een rekening bij Rabobank Amerstreek? Ga naar www.dichterbijamerstreek.nl  en steun ons met jou stem! Vergeet niet ook je familie en vrienden die bij de Rabobank aangesloten zijn te mobiliseren, zodat ook zij hun stem op Omroep Drimmelen uit kunnen brengen. Omroep Drimmelen rekent op uw steun!