Afgelopen maand heeft u bij Omroep Drimmelen gedurende werkdagen tijdens uw lunch wellicht ook van onze ‘Sandwich’ genoten: Sandwich is een nieuw radioprogramma van Omroep Drimmelen, waarbij je tussen 12 en 13 uur op onze zender kunt luisteren naar presentator Peter de With.

De nummers die gedraaid worden, komen met name uit de jaren ‘80/’90 en de muziek is gebaseerd op verjaardagen/sterfdata van artiesten welke op de uitzenddag geboren of overleden zijn. Enkele vaste terugkerende items in het programma zijn onder meer:

  • ‘De geschiedenis van de datum’ waarbij opmerkelijk nieuws van de datum van vandaag maar dan in het verleden (door het hele programma heen).
  • ‘De coverplaat’, dit zijn meerdere platen die in een ander jasje zijn gestoken (± 12.30 uur)
  • Opmerkelijk recentelijk nieuws (door het hele programma heen)

De radiozender van Omroep Drimmelen is in de hele regio te ontvangen in de ether via 106.9 FM. Meer informatie over de radioprogramma’s van Omroep Drimmelen, de uitzendfrequenties en natuurlijk ook onze radiostream kunt u vinden via onze website www.omroepdrimmelen.nl.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts