normaal top 30De stemmen zijn geteld! De lijst is compleet! Zet de knalpotten maar klaar, laat de motoren ronken en ga flink “Brekken, Høken & Angoan”! Want rond de klok van 12:00 word de complete “Normaal Top 30” uitgezonden op Omroep Drimmelen!

De 30 beste Normaal platen (uitgekozen door jullie!!) zullen voorbij komen, en ondertussen zullen er wat anekdotes / verhalen verteld worden. Dit word dus 3 uur lang genieten van de band, die vanavond na 40 jaar de stekker eruit trekt!

Høkers Aller Landen Verenigt U!! en luister gezellig mee! Zet om 12:00 “De Klok ….Op Rock” voor de “Normaal Top 30”!! Dit voorprogramma voor het grote heftige afscheid van Bennie, Wimken en consorten in de Gelredome is te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook on-line via de audio stream op onze website.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts