Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens voor uw ouders, grootouders, kennissen, geliefde, carnavalsvereniging, collega’s of zomaar voor wie dan ook, via de kanalen van Omroep Drimmelen onze gemeente in te sturen.

Het insturen van een persoonlijke wens in tekstvorm is geheel gratis.

Stuur uw wens in via het email adres   en zie hem tijdens de kerstperiode ondermeer terug op de kabelkrant van Omroep Drimmelen. Uw kerst- of nieuwjaars wens mag maximaal uit 50 woorden bestaan en niet aanstootgevend zijn. De kerstwens mag tevens geen commerciële boodschappen of verwijzingen hiernaar bevatten.

Een foto bij uw wens?

Uw persoonlijke wens kunnen we ook voorzien van een door u aangeleverde foto. Voor het plaatsen van een foto vragen we echter wel om een kleine bijdrage in de vorm van een donatie aan Omroep Drimmelen van 5 Euro. Het insturen van een kerst- of nieuwjaarswens is ook mogelijk middels het kerstwens invulformulier op onze website (www.omroepdrimmelen.nl).

Ondernemers opgelet!

Met de speciale kerst- en nieuwjaars actie van Omroep Drimmelen is het mogelijk om tegen een zeer laag tarief uw bedrijf enkele weken te presenteren aan onze regio door middel van een speciale kerst- en nieuwjaars advertentie op de kabelkrant van Omroep Drimmelen. Neem hiervoor contact op met .

Kijk voor meer informatie over de uitzendfrequenties en alle Radio en TV programma’s van Omroep Drimmelen op onze website www.omroepdrimmelen.nl

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts