Skip to main content

PERSBERICHT: DRIMMELEN DOET bij Omroep Drimmelen

Van 11 t/m 16 maart – in de week van NLdoet! – organiseren lokale vrijwilligersorganisaties Drimmelen Doet! Drimmelen Doet! is een initiatief van Seniorenpartner De Wijngaerd, SOVAK, Antionus Abt, de Ganshoek en SWO, ondersteund door het VrijwilligersInformatiePunt.

1 Drimmelen Doet

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Dan is dit dé kans om een kijkje in de keuken te nemen bij een vrijwilligersorganisatie en te ervaren hoe mooi vrijwilligerswerk is. U bent bij de activiteiten van harte welkom; aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op Programma Drimmelen Doet! - SWO (swodrimmelen.nl)

Omroep Drimmelen neemt in ieder geval een kijkje in de keuken tijdens:

  • Het optreden van het Made’s Meezingkoor op woensdag 13 maart van 14.00 – 16.00 uur in de Victoriazaal | Cyclaamstraat 2a, Made
  • De muziekmiddag met troubadour Dim Jansen op woensdag 13 maart van 14.30 – 16.00 uur in de Antonius Abt, Dorpsplein 1, Terheijden
  • Het koken met een woongroep op donderdag 14 maart vanaf 9.30 uur in de Ganshoek,
    Ganshoeksingel 60, Lage Zwaluwe
  • Al eerder namen we een kijkje bij de wandeling van de wandeltantes, die vanuit SOVAK Terheijden regelmatig een wandeling maken met bewoners. Natuurlijk interviewden we de wandeltantes ook.

U ziet beelden van deze ontmoetingen in onze uitzending van 15 maart, vanaf 19.00 uur en/of op de social media van Omro4ep Drimmelen.

2 Drimmelen Doet3 Drimmelen Doet