Op 59-jarige leeftijd is vrijdag zanger Rien Lazaroms uit Oud-Gastel overleden. Lazaroms overleed na een kort ziekbed aan de gevolgen van kanker.

Lazaroms begon zijn muzikale carri?re op 17-jarige leeftijd als zanger bij de Stravelli's in 1970. Bij het uiteenvallen van deze groep ontstond de Toendra's. Met deze band heeft Lazaroms zijn grootste succes. Het nummer 'Ik wil weer naar huis' stond vier weken in de Top 40 en bereikte de 33e plek in de lijst.

Na een tijdje ontmoetten Rien Lazaroms zijn muzikale maatje Gerry de Jong elkaar weer eens. Uit hun herontmoeting werd het duo Carbon geboren. Het duo had nog een groot succes met het nummer 'H? Trut'.

Het nummer, dat tijdens carnaval uit menig West-Brabantse kroeg komt geschald en door velen luidkeels meegezongen wordt, is vele malen gecovered. Onder meer door Rob van Daal. Ook had Carbon succes met numnmers als 'H? Kees' en 'Hartje van Goud'.

Rien Lazaroms wordt donderdag in Roosendaal gecremeerd.

In de hoedanigheid van het duo Carbon, waren zij ook graag geziene gasten tijdens de ?Carnavals Top 30? en verleende daar graag hun medewerking aan. Daarom hebben presentatoren Ricardo Uitermark en Erwin Floresse het plan opgevat, om Rien te eren tijdens een speciale uitzending van ?Op Z?n Hollands? en ?Feest Op Je Radio?, en die is te beluisteren dinsdag avond a.s. van 18.00 t/m 22.00 op Omroep Drimmelen.

Buiten de reguliere programmering zend de radiozender van Omroep Drimmelen via de frequenties 106.9 FM (Ether) en 92.9 FM (Kabel), 24 uur per etmaal gevarieerde muziek uit met elk heel uur het Novum nieuws. Het radiogeluid van Omroep Drimmelen is ook te horen via de kabelkrant wanneer er geen TV uitzendingen plaatsvinden (analoge kanaal 45 of 663,25MHz en digitale Ziggo kanaal 42).


  Poetszorg.nl


- reclame -