Met de presentatiestoel over je eigen leesbril rijden tijdens de uitzending, dat ziet er dan zo uitZondagmiddag tussen de lunch en het diner: Radio WaTerDriMaHoLa met het middagmatinee.

Elke zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00u. kunt u via omroep Drimmelen genieten van een wervelend matinee.

WaTerDriMaHoLa... Misschien een wat eigenaardig gekozen naam voor een programma maar het zijn als je even wat verder kijkt gewoon de beginletters van alle kerkdorpen in onze gemeente. Het programma is van start gegaan op 18 juli 2004 en is ondertussen al 4 jaar te beluisteren op uw lokaal radio station. De kracht van het programma zit juist in de snelheid, veel afwisselende items, informatief, leerzaam en cultureel.

Wat wil je nog meer!
Na de opening volgt de Vrouwenpraat, dit zit elke week vol met 3 items die over van alles kunnen gaan. De ene keer wordt er uitgelegd waarom gezonde voeding belangrijk is, een andere keer gaat het bijvoorbeeld over het feit dat een BH minstens 42 onderdelen heeft.

In de gemeente Drimmelen zijn 5 dames voetbal teams actief en deze worden elke week gevolgd door WaTerDRiMaHoLa. Bij Madese Boys Dames 1 is er contact met Angela, in Lage Zwaluwe is dat Chantal en Terheijden wordt vertegenwoordigd  door Danielle. Ook hebben we nog de  Wagenbergse Trainer Wilfred. Dit  zijn de personen die telefonisch contact hebben met  het programma. Helaas is er o p dit moment nog niet een vast contact persoon van Dames Hooge Zwaluwe. Deze Dames zijn dit seizoen pas operationeel geworden en spelen al wel in dezelfde klasse als Lage Zwaluwe en Wagenberg. U begrijpt dat er mooie verslagen worden gegeven vooral als er sprake is van een derby. De vraag aan de presentator , van de dames uit, is dan ook vaak: wat heeft,,,,,,,,,,, of ,,,,,,, die ploeg gedaan? Tja, en dat kan wel eens , al vroeg,  een domper geven op de eigen feestvreugde.... Want, als  een  andere ploeg,  het nog beter gedaan heeft, kan het zijn dat jouw punten toch niet hoog genoeg blijken te zijn om boven de ander te blijven of komen.

Om de week heeft WaTerDriMaHoLa een  LIVE column. Direct in de uitzending komen columnisten aan het woord. Zij geven een uiting, aan iets,  wat,  hun op het hart ligt. Zo hebben  we een column, die  over de [gemeentelijke] politiek  gaat. Een columnist praat over het wel en wee van onze Nationale trots: De Biesbosch en Last But Not Least: een column  vanuit Midden Amerika en wel vanuit Costa Rica! Ja, daar hebben we een columnist zitten [toch eens vragen  aan ons bestuur wanneer er een werkbezoek voor mij in zit]

Verzoekplaatjes aanvragen is natuurlijk ook mogelijk en heeft u iets, waarvan u zegt NOU dat wil ik op de radio komen vertellen: GRAAG! Er is altijd plaats en ruimte voor een gastcolumnist. Op deze website vindt u vast een telefoonnummer. Bel en schroom u niet. Er zijn al mensen u voor gegaan.

WaTerDriMaHoLa; Het zondagmiddagmatinee van uw lokale radio!

 

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Share This

Follow Us