Wekelijks nieuwe items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Kijk verder op deze website of bezoek ons YouTube kanaal.


 

Deze week te zien op Omroep Drimmelen:

 

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons s.v.p. naar:

INTOCHT SINTERKLAAS

De Sint werd ook dit jaar weer feestelijk ingehaald in onze gemeente. Omroep Drimmelen was dit jaar aanwezig bij de aankomst van de Sint in Lage Zwaluwe. Die had dit jaar een extra feestelijk  tintje omdat het voor de 50e keer werd georganiseerd. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s kwamen massaal  om de Sint welkom te heten in onze gemeente. Zelfs de burgemeester was er bij aanwezig. Als wij ons niet vergissen wilde iedereen die avond zijn schoen zetten. Vol verwachting klopt ons hart………….

 

                   

REUNIE SCHOLEN DRIMMELEN

Op zondag 11 oktober werd in OBS ’t Klaverblad, Ons Dorpshuys en Het Kerkje een reünie gehouden voor oud én jong. Iedereen, die in Drimmelen-dorp op school heeft gezeten of les heeft gegeven, was welkom. De opkomst was groot, zeker 250 oud leerlingen en leerkrachten waren aanwezig. Het was een mooie zondagmiddag, voor de tijd van het jaar warm zelfs. Bij binnenkomst ontvingen de deelnemers een tas met informatie over de reünie en een herinneringsboek met mooie foto’s uit vervlogen jaren en verhalen over de school. Maar het mooiste waren natuurlijk de herinneringen aan vroeger die de bezoekers met elkaar deelden.

 

               

TRANENTREKKERSBAL TERHEIJDEN

Op 25 oktober trokken we de zakdoeken uit de kast en gingen meezingen bij het Tranentrekkersbal in Terheijden. Er waren 3 koren te horen: het Traais Smartlappenkoor, Variakoor Hoeven en  Traais Eikenhout. Voor dit laatste koor was het de wereldpremière. Het koor bestond uit leden van herenkoor St. Antonius Abt, de mannen van het Traais Smartlappenkoor plus nog een heleboel andere mannen die positief gereageerd hadden op het verzoek om voor de gelegenheid mee te zingen. We zagen daar zelfs wethouder Jan-Willem Stoop tussen staan! Het werd een bijzonder geslaagde middag, waarbij aan het slot het Traais Volkslied uit volle borst werd meegezongen.

 

     


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us