Ricardo Enzo

Veertien jaar lang is Ricardo Uitermark een vertrouwde stem op Omroep Drimmelen. In al die jaren heeft hij al heel wat programma's gepresenteerd. Een heuse hitlijst met de favoriete platen uit de gemeente Drimmelen onder de noemer de 'Drimmelense Top 20', een programma waarin iedere week een artiest of groep centraal stond in het 'Popprofiel' En natuurlijk het zaterdagmiddagprogramma 'Feel Good' wat bol stond van lekkere hits, nieuws en informatie en een aantal vaste items.

En dan vergeten we natuurlijk het meest recente programma 'Op Z'n Hollands' nog. Dertien jaar lang hoorde je iedere dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 de beste Nederlandstalige hits en meer in dat programma. Ook stond hij aan de basis van de 'Carnavals Top 30'. Het Carnavalsprogramma wat al dertien jaar lang loopt, en in die jaren nog steeds groeit. Zoals uw wel kunt lezen heeft Ricardo de afgelopen jaren heel wat gevarieerde programma's gemaakt voor Omroep Drimmelen.

Na al die jaren, en al die programma's is het tijd voor een nieuwe uitdaging met een geheel nieuw programma! Vanaf drie augustus a.s. hoor je iedere dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 het programma 'Ricardo Enzo..' In dit programma hoor je allerlei soorten muziek uit heden en verleden. Alleen één ding.... Er is geen format! Het format wordt bepaald door de luisteraars. Zij mogen hun favoriete platen doorgeven via telefoonnummer 0168-853518 of via https://www.omroepdrimmelen.nl/radiozender/verzoeknummer

Ook kun je jezelf opgeven voor een plek op 'De Dobbelsteen'. Een dobbelsteen is een kubusvormig voorwerp met op elk van de zijden een van de ogenaantallen één tot en met zes. Er kan een favoriete plaat worden doorgegeven voor een plek op de dobbelsteen. Iedere week gooien we aan het eind van de uitzending met de dobbelsteen. En het nummer waar de dobbelsteen op terecht komt. Die wordt natuurlijk meteen gedraaid. Je favoriete plaat doorgeven voor de dobbelsteen kan via

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Share This

Follow Us