Deze weken is het voor de inwoners van het kerkdorp Terheijden wel heel eenvoudig om hun eigen lokale omroep te ondersteunen. Druk na het inleveren van uw lege flessen bij de Jumbo supermarkt in Terheijden op de donatieknop om ook uw steentje bij te dragen aan Omroep Drimmelen.
 
Waarom uw omroep steunen
Een lokale omroep is een publieke taak. Althans als je de eisen die de wetgever stelt aan lokale omroepen moet geloven. Publieke omroep is echter al lang geen zaak meer van enkel de overheid. Alle eisen welke gelden voor de landelijke publieke omroep, gelden ook voor Omroep Drimmelen. Hiernaast is het 24/7 uitzenden op radio en tv niet mogelijk zonder de benodigde apparatuur, accomodaties, etc.. Zonder steun van adverteerders, sponsors en donateurs kan ook uw eigen omroep niet bestaan! Gelukkig heeft Omroep Drimmelen een breed draagvlak in de lokale samenleving en worden we door steeds meer ondernemers 'ondekt' als volwaardig platform voor reclame. Ook weet de omroep zich politiek gesteund door het verkrijgen van subsidie. 
 
Met uw donatie kunt u, ook in de toekomst, blijven genieten van uw eigen lokale Omroep!
 
Meer informatie over Omroep Drimmelen kunt u vinden via de website www.omroepdrimmelen.nl
 
Voor alle mogelijke reclame aanvragen en advertentiecampagnes kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze reclame afdeling via het email adres
 

  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us