De stichting Terheijdenloop laat er met het 30-jarig jubileum geen gras over groeien! De van huis uit toch al enthousiaste club vrijwilligers gaat er dit jaar helemaal voor. Met dank ook aan het team van De Cour.

Al 30 jaar bewijst de Terheijdenloop dat de organisatie van een hardloopevenement bij hen in uitstekende handen is. Maar ook voor de organisatie van een feest draaien onze sportieve dorpsgenoten hun handen niet om! De meest gezellige loop uit de regio doet er dit jaar dus een schepje bovenop. Plaats van handeling is wederom het Dorpsplein, waar een groot aantal artiesten hun opwachting maken op diverse podiums. Vanaf het startschot om 12.00 uur tot 19.00 uur ’s avonds zijn er doorlopend optredens van bands en soloartiesten. Laten we ze even aan u voorstellen.

BoosT

BoostDe basis voor deze band is gelegd door zangeres Tamara Dolmans en drummer John Boeren. Na het eindigen van hun vorige band besloten ze om verder te gaan en zochten ze muzikanten met ervaring. De band beheerst vele muziekstijlen: van rock, pop en soul tot hedendaagse Top 40 covers. Vaak geven ze een eigen tintje aan de nummers, die de luisteraars een extra BoosT geven. Zeker de moeite waard is de prachtige zangeres Tamara, met een stem zoals ze eruit ziet! Tamara was in 2015 nog te bewonderen in het Terheijdens Sixties Theater waar zij de harten deed smelten met mooie ballads. Buiten deze front lady bestaat de band uit Arjan Desjardijn (zang/leadgitaar), Wilfried Levering (toetsen), Rogier Nederlof (basgitaar) en Jhon Boeren (drums). Het gaat een super leuke dag worden in Terheijden en daar gaat BoosT aan bijdragen!

UP&RUNNING

Up & RunningEen Brabantse Rock coverband met een zangeres die ons dorp wel kent! Babs Rasenberg heeft al in heel veel cafés opgetreden als ook tijdens het Traaise Sixties Theater. Babs prachtige stem was ook al te bewonderen in Het Witte Kerkje. Samen met haar band zingt zij de sterren van de hemel op nummers van Queen, Anouk en Wolfmother op open podia in de regio. Up&Running mag u niet missen!

WELL DUNN

Well DunnDeze Terheijdense band voorstellen is eigenlijk niet nodig. Elke Terheijdenaar kent deze Classic Rock band natuurlijk. Het plezier spat ervan af als deze band u meeneemt naar de rockjaren 60 en 70. Als er iemand ervaring heeft met buitenoptredens, dan is het deze band wel. Zowel unplugged of versterkt, het maakt deze toppers allemaal niet uit. Met speciale aandacht voor de prachtige zangeres Joyce Brenters. Zij wordt ter zijde gestaan door zanger/gitarist Joes Staszek, sologitarist Henk Zijlmans, mondharp/percussie Jack Selbach, drums Kees van der Linden en basgitaar Jacques den Ridder. Een feestdag als deze is ondenkbaar zonder Well Dunn!

UPPER SHELF

Upper ShelfDrie jaar geleden kwam ze wat verlegen binnen met haar gitaarkoffer. Maar met Bad Moon Rising, Little Thing Called Love en Sweet Alabama stal zij ieders harten. Want eenmaal met haar gitaar om haar nek kende je dit stille meisje niet meer terug. Wat een gitaarvirtuoos was dat 14-jarige meiske! Afgelopen januari speelde zij met Upper Shelf tijdens het nieuwjaarsconcert in Rijen. En wat een succes was dat! Upper Shelf speelde eerder al op grote podia, waaronder de Top 100 in Molenschot, Den Hout, Hazerswoude, Top 2000 in Rijen en de Top 2000 in Terheijden. Op 15 mei tijdens de Terheijdenloop zijn zij de afsluitende band op het dorpsplein met nummers van The Eagles, Queen, Scorpions, Chuck Berry en Golden Earring. Met front ladies Laura en Daniek, sologitaar Ashley en Merijn, basgitaar Kasper en Paul op drums.
EN HET GAAT DOOR!
Vanaf 20.00 uur is er in Café De Harmonie een swingend slotakkoord in de vorm van een after party voor heel Terheijden. Vanaf 20.30 treden daar op: de band 3GENERATIONS, de Dongense Peter Koelewijn en onze eigen Traaise diva Babs Rasenberg. De toegang is, speciaal vanwege het 30-jarig jubileum van de Terheijdenloop, gratis.

OMROEP DRIMMELEN

Een van de grote animators van deze grootse viering is Omroep Drimmelen. Zij verzorgen op 15 mei het geluid en de techniek op het Dorpsplein. Daarnaast verzorgen zij de PR van het jubileum, denken en doen zij mee met de organisatie en leveren ook nog eens diverse soloartiesten, die tussen bovengenoemde bands door live zullen optreden. Meer over de line up van Omroep Drimmelen leest u binnenkort!

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Biemans Made

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us