Open dag Omroep Drimmelen 2016Op 12 juni heeft Omroep Drimmelen voor de 4e keer weer een Open Dag. Tijdens de Open Dag kunnen onder andere de studio’s bezocht worden, maar er is veel meer.

Ook de trekking van onze “Vrienden van de Omroep loterij 2016” zal dan plaatsvinden. Wij hebben wethouder Harry Bakker bereidt gevonden om deze trekking te verrichten. Weet u overigens dat loten tot 10 juni ook via onze website, met IDEAL betalingsmogelijk te bestellen zijn? Na betaling worden u de lotnummers toegestuurd!

Wat is er te doen tijdens de Open Dag van Omroep Drimmelen Er is vanzelfsprekend de mogelijkheid om de radio- en tv-studio te bekijken. Je kunt dan in de tv-studio plaats nemen op de plaats van één van de presentatoren en zelf een keer te ervaren hoe het is om voor de tv te presenteren. En misschien zie je jezelf wel terug op zender van Omroep Drimmelen. Ook kun je in onze radiostudio een plaatje aankondigen of meedoen met het radiospel. Je zult in ieder geval verbaasd zijn hoeveel er bij komt kijken om een uitzending te maken en wat er nodig is om deze uit te zenden.
Maar dit is niet alles, ook op het plein voor de studio zal er van alles te doen zijn. Er zal een kleine markt gehouden worden op het Oranjeplein. Diverse regionale artiesten hebben een live optreden bij een uitzending van onze radio toegezegd. Dat optreden zal vanaf een podium op het Oranjeplein in Terheijden plaatsvinden. Het belooft een zeer leuke dag te worden. Op het plein zullen diverse kramen staan, waar u leuke spulletjes kunt kopen. Ook zijn er nog een beperkt aantal rommelmarktkramen beschikbaar. Hiervoor kunt u tot uiterlijk 4 juni contact opnemen met   Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht: er is een schminkster, een tombola en een springkussen.
Dus schrijf in je agenda :
Open dag van Omroep Drimmelen op zondag, 12 juni van 12:00 tot 18:00 uur.
Kom gezellig even een kijkje nemen op het Oranjeplein in Terheijden. Tot dan!

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Biemans Made

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us