Met even iets lagere temperaturen was het afgelopen zondag 11 september prima vertoeven op de braderie in Terheijden, lokaal beter bekend als de 'Traaierie'.

BBQ

Veel mensen dachten er ook zo over en gingen erop uit!

Met 50 kramen en omdat de jaarmarkt voor de eerste maal in het kermisweekeinde plaatsvond, was de lokatie goed gevuld wat de bezoekers dan ook ook erg konden warderen.

Omroep Drimmelen organiseerde tijdens deze Traaierie de 'Altijd in de Buurt BBQ', waarbij de omroep op een erg plezierige manier gesteund kon worden, namelijk door deel te nemen! Gelukkig waren veel bezoekers wel in voor een gezellige barbeque sessie zodat al het lekkers niet ongebruikt bleef.

Onder het muzikaal genot van een aantal artiesten/bands waren de speciaal hiervoor in stelling gebrachte barbeque tafels tegen etenstijd goed gevuld met een flink gezelschap 'Barbeknoeijers' uit Terheijden en omstreken. Het was al met al een hele gezellige middag en avond waarvoor we alle bezoekers, artiesten, sponsoren en deelnemers heel erg willen bedanken! Foto's van deze dag kun je bekijken via de website van Omroep Drimmelen


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us