Stemmen op de Normaal top 30

19 december a.s. zal de boerenrockband Normaal voor het laatst het podium betreden in een uitverkocht Gelredome in Arnhem.

Na 40 jaar høken, brekken en angoan heeft voorman Bennie Jolink besloten (vanwege gezondheidsredenen) te stoppen met de legendarische band die de Achterhoek op de kaart heeft gezet. Vanaf die dag zal Normaal herinnerd worden als de band die het zingen in het dialect tot hun handelsmerk hebben gemaakt, op kwam voor de boeren en de plattelands bevolking, schoppen tegen hoogwaardigheidsbekleders (Geestelijke, Politici enz. enz), Motorcross, knalpotten (flessen bier) en natuurlijk vanwege hun beruchte veldtochten (tournees) die de band in de jaren verzorgde.

Wij van Omroep Drimmelen willen Normaal niet met stille trom laten vertrekken, maar willen hen eren door 19 december a.s. van 12:00 t/m 15:00 een heuse Normaal Top 30 uitzenden, met daar in de 30 favoriete Normaal platen, uitgekozen door onze luisteraars.

Hoe wordt deze lijst samengesteld? Stuur nu via: jouw 10 favoriete Normaal platen, en wie weet hoor jij ze 19 december a.s. tussen 12:00 en 15:00 voorbij komen. Lijstjes kunnen ingestuurd worden tot 14 december!Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us