In maart is zangeres Marjolein Faber de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze zangeres wilde worden.
Marjolein Faber

Vanaf april 2016 besloot Marjolein meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen deed zij een debuut optreden in Wim's Muziek Kelder te Doetinchem, samen met gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar het opstapje om verder te gaan als zangeres. Daarna heeft Marjolein onder andere deelgenomen aan talentenjachten en zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen en deed daarmee veel podium ervaring op.

Tot een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek. Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.

Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want op 1 maart 2018 heeft zij haar eerste debuut single uitgebracht 'Prins op het witte paard' en kwam zij al snel met een tweede nummer 'Het wordt en hele mooie zomer', uitgebracht op 23 juli 2018. Marjolein geeft aan dat er dit jaar nog één single gaat uitkomen.

''Follow Your Dreams and Never Give Up'', dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven zal je ervoor moeten knokken.

Meer informatie over Marjolein Faber kunt u vinden via de website: marjolein-faber-zangeres.nl

Marjolein Faber

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us