In april is zangeres Rox van Driel de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Rox van Driel werd 29 jaar geleden geboren als Roxanne van Driel. Midden in de Betuwe groeide ze op het platteland op in het rustieke dorpje Kapel-Avezaath.

Rox van Driel

Al vroeg leerde ze muziek te waarderen wat erin resulteerde dat ze op haar 14 de jaar al op familiefeestjes ging zingen en wat later in een heuse popband. Daar deed ze de broodnodige ervaring op en de ‘hardheid’ die gepaard gaat met een artiestenbestaan leerde ze al vroeg kennen.

ROX laat zich inspireren door diverse artiesten en muziekstijlen, van levenslied tot stevige pop, van Willeke Alberti tot Tina Turner. Dit hoor je ook door in haar stem, ze kan er alle kanten mee op en blijft daarin ook geloofwaardig. Dat is belangrijk als je een liedje echt wilt ‘brengen’.

De drang om zelf bekend te worden met een eigen repertoire begon zich langzaam meester te maken van deze vrolijke blondine. Met een goede sponsor en een aantal topliedjes kwam ze terecht in de WHITE VILLA STUDIO van de vermaarde producer JOHN DIRNE (Toppers, André van Duin, René en Danny Froger, René Schuurmans,etc.). Er werden een aantal mooie Nederlandstalige nummers opgenomen die zich door hun frisse en hippe productie onderscheiden van de middenmoot. Haar eerste echte single deed ze niet solo maar samen met Twan 'Puur op het gevoel'. Resultaat was een volwaardige productie die alle vaderlandse hitlijsten heeft bestormd. De single bereikte in alle lijsten hoge posities en zelfs in de MEGA TOP 100 kwam ze tot de 17de positie. Gevolg was veel TV en grote optredens bij onder andere de TROS en diverse MEGA Piraten Festijnen.

Door het binnenhalen van de belangrijke winst van de Grote Sena Demo Plugpanel Prijs, is de interesse gewekt van Robby Langendorff en Bob Vos (CNR Music/Cornelis). Resultaat: Haar single, Ik kan niet zonder jou,wordt uitgebracht op het CNR label (!). In 2016  gaat Rox een poging doen om Nederland te veroveren met haar nieuwste single onder het label Briljant sound met haar single  ‘Ticket naar de zon’  wat een echte publiekshit is geworden. Daarna kwam Rox met een prachtig nummer wat haar gevoel goed weergeeft: ‘het zijn de kleine dingen’ die ook een groot succes is en veel gedraaid wordt op radio/tv.

Nu is er een prachtig nieuw nummer uit waar ze enorm trots op is: ‘Die ene echte vriend ben jij. Luister goed naar de tekst dan begrijp je precies waar dit nummer over gaat!

Meer informatie over Rox van Driel kunt u vinden via de website: www.roxvandriel.com

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us