In mei is zangeres Catharina Hulters de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Het is alweer enige tijd geleden, dat wij wat nieuws te horen en te zien kregen van Catharina Hulters. Er was echter niets aan de hand, maar de artieste ondernam een zoektocht in haar muzikale hart.

Catharina Hulters

Een single opnemen en uitbrengen is niet moeilijk en dat doen er velen, maar vaak zonder plan voor de langere termijn en/of visie; waar ligt mijn liefde voor muziek eigenlijk; en…..hoe kan ik mij onderscheiden in het overvolle Nederlandstalige Muziek Landschap.

Ze heeft daar ruimschoots de tijd voor genomen, en ging weer terug naar haar eerdere producers Emile Hartkamp & Norus Padidar en sprak met hen over haar wensen voor een ‘eigen richting’. Natuurlijk Nederlandstalig en met woorden die zij spreekt, evenals alle liefhebbers van het Volkse genre, maar graag in een ander jasje. Een kleine bescheiden knipoog naar de Soul en Motown, zonder dat je daardoor in een keer een pop zangeres wordt.

Dit is meer dan verrassend gelukt, met de heerlijke nieuwe single ‘Wat Doe Jij’.

De weg is ingeslagen en zal worden vervolgd, met diverse singles en lange samenwerking met haar producers. Een opvallende hernieuwde kennismaking, met de ‘andere’ Catharina Hulters.

Meer informatie over ‘Catharina Hulters’ kunt u vinden via de website: www.facebook.com/catharina.hulters

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us