In juni is feestzanger Robin van Herwijnen de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Zanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single.

Robin van Herwijnen

Na zijn grote succes met nummers als ‘Schud die billen’ en ‘De tijd gaat zo snel’ is hij opnieuw de studio ingegaan. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman, die al zijn singles maakte, heeft hij een gloednieuwe feestplaat opgenomen met de titel ‘De waarheid is hard’. Een lekkere beat met een hoog meezing-refrein en een vette accordeon geven deze nieuwe plaat een hele commerciële tint. Het nummer is geschreven door Andre Kooiman en geproduceerd in zijn studio in Raamsdonksveer. Met deze heerlijke meezinger heeft Robin van Herwijnen weer een geweldige single gemaakt, die net als zijn voorgaande singles bij velen zeker in de smaak zal vallen!

Naast zijn zangcarrière is Robin van Herwijnen ook heel druk met zijn bedrijf RVH events. Op 22 Juni organiseert hij een grote Hollandse avond met top artiesten als John de Bever en Stef Ekkel waar hij natuurlijk zelf ook zijn singles zal zingen.

Meer informatie over ‘Robin van Herwijnen’ kunt u vinden via de website: www.robinvanherwijnen.nl

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us