42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

De Gelaarsde Poes- Mini Maxi Theater
Vorig jaar brachten de Maxi’s  (de volwassen groep van het Mini Maxi Theater) deze musical op de planken van De Mayboom in Made.  In deze vakantieperiode kunt u 5 weken achter elkaar steeds een nieuwe aflevering zien.

1 De Gelaarsde Poes2 De Gelaarsde Poes3 De Gelaarsde Poes4 De Gelaarsde Poes5 De gelaarsde Poes6 De Gelaarsde Poes 

Het is een parodie van het sprookje ‘De gelaarsde kat’ vol humor en hilarische karakters. Een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk? Kortom: een voorstelling om van te genieten met het hele gezin.

Benieuwd naar het volgende project van dit theatergezelschap? Kijk dan op hun website

www.minimaxitheater.nl

We kunnen wel al verklappen dat de Maxi’s op 11 en 12 april 2021 de musical ‘Doornroosje’ gaan vertonen. Zet de data dus alvast in uw agenda.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

Share This

Follow Us