Naast radio en televisie is ook de kabelkrant een onderdeel van Omroep Drimmelen. De kabelkrant is een van de grootste informatiebronnen in en rondom de gemeente Drimmelen.  Iedereen uit de regio mag hier kosteloos berichten op plaatsen. Ingestuurde berichten moeten voldoen aan een aantal eisen: De inhoud, lengte en onderwerp zijn van essentieel belang of er geplaatst wordt of niet. Het bericht mag bijvoorbeeld niet aanstootgevend, racistisch of pornografisch zijn en moet betrekking hebben op evenementen, gebeurtenissen of verenigingen in onze regio. Er mogen ook geen reclame-uitingen in voorkomen, zoals het direct benoemen van bedrijven, producten of diensten. Indien mogelijk wordt het bericht hierop aangepast door ons redactieteam. In sommige gevallen korten we het bericht in om de kabelkrant leesbaar te houden. Kabelkrant uitzendingen vinden plaats wanneer er geen televisieprogramma's worden uitgezonden (ongeveer 14 uur per dag).

Berichten voor plaatsing kunnen, eventueel met foto, naar ons toegestuurd worden via het invulformulier op deze pagina of via email naar . De redactie beoordeelt of het ingestuurde bericht geplaatst kan worden.

 

Beste kijkers/luisteraars,

Het bestuur van Omroep Drimmelen heeft besloten om de studio van de omroep per direct te sluiten tot 1 juni vanwege het coronavirus.

U zult tot 1 juni getrakteerd worden op herhalingen, items die nog "op de plank" lagen en 24 uur non stop muziek. Ook de kabelkrant blijft gewoon in de lucht.

We danken u voor uw begrip!

Hartelijke groet,

Bestuur Omroep Drimmelen

Alle foto's die door onze fotografen zijn gemaakt tijdens het Waailand Feestival staan online op onde facebook pagina 

https://www.facebook.com/pg/omroepdrimmelen/photos/?ref=page_internal

Zo is Omroep Drimmelen altijd in de buurt voor u.
Met de app "De lokale Omroep" kunt u altijd naar omroep Drimmelen kijken en luisteren, waar u ook bent. Deze app is een rechtstreekse uitzending zoals u die ook via onze livestream vanaf de website kunt volgen.

Via Facebook kunt volgen waar u onze vrijwilligers tegen kunt komen, waar ze zijn of zijn geweest, om een item te maken wat ook later via de radio, kabelkrant of tv wordt uitgezonden.

Via Instagam publiceren onze vrijwilligers sfeerfoto’s waar zij op dat moment zijn.

Met LinkedIn blijft u op de hoogt van de vacatures die er zijn binnen de omroep.

En met Twitter krijgt u een korte omschrijving van de berichten die op de socialmedia kanalen zijn geplaatst.  

Wilt u een  tv uitzending nog eens terug zien of delen met vrienden kunt u terecht op ons YouTube kanaal.  
  

omroep drimmelen smartfone 2

Feestelijke uitreiking Rabo Clubsupport Zondag 13 oktober vond de Rabo-Clubsupport uitreiking plaats bij het Raadhuisplein te Made. Onder de 350 clubs in de Gemeente Drimmelen was er 100.000 Euro te verdelen. Voor iedere club die meedeed was er minimaal 50 euro oplopend naar gelang het aantal stemmen. Het werd een feestelijke bijeenkomst, waar veel clubs bij aanwezig waren om het geld in ontvangst te nemen. Ook Omroep Drimmelen die 309,77 euro kreeg was tevreden met de uitslag, en stond in de top 10.

 hester raafs 191013 img 0023 1

Stem voor 6 oktober op Omroep Drimmelen tijdens deze Rabo ClubSupport.
Ga naar www.rabo-clubsupport.nl/
Meld u aan als lid en stem op omroep Drimmelen.

rabo suport

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us