Naast radio en televisie is ook de kabelkrant een onderdeel van Omroep Drimmelen. De kabelkrant is een van de grootste informatiebronnen in en rondom de gemeente Drimmelen.  Iedereen uit de regio mag hier kosteloos berichten op plaatsen. Ingestuurde berichten moeten voldoen aan een aantal eisen: De inhoud, lengte en onderwerp zijn van essentieel belang of er geplaatst wordt of niet. Het bericht mag bijvoorbeeld niet aanstootgevend, racistisch of pornografisch zijn en moet betrekking hebben op evenementen, gebeurtenissen of verenigingen in onze regio. Er mogen ook geen reclame-uitingen in voorkomen, zoals het direct benoemen van bedrijven, producten of diensten. Indien mogelijk wordt het bericht hierop aangepast door ons redactieteam. In sommige gevallen korten we het bericht in om de kabelkrant leesbaar te houden. Kabelkrant uitzendingen vinden plaats wanneer er geen televisieprogramma's worden uitgezonden (ongeveer 14 uur per dag).

Berichten voor plaatsing kunnen, eventueel met foto, naar ons toegestuurd worden via het invulformulier op deze pagina of via email naar . De redactie beoordeelt of het ingestuurde bericht geplaatst kan worden.

 

Omroep Drimmelen studio per 2 juni 2020 weer open.

Op 31 maart jl. werd door de corona maatregelen de studio van Omroep Drimmelen per direct gesloten.  Nu het RIVM de corona maatregelen langzaam versoepelt gaan na  aanpassingen ook de studio van omroep Drimmelen, onder voorwaarden, weer per 2 juni open. Eén van die voorwaarden is bijvoorbeeld dat er geen gasten in de studio uitgenodigd worden.

Omroep Drimmelen heeft in de periode dat de studio gesloten was, nauwelijks oude uitzendingen hoeven te herhalen. Zo hebben verschillende radio makers die periode hun programma’s vanuit thuis opgenomen of live uitgezonden. En werden tv uitzendingen zoals 42 actueel op locatie opgenomen. Ook onze fotografen en verslaggevers zullen de komende periode weer langzaam hun taken gaan oppakken, natuurlijk wel met in achtneming van de geldende corona maatregelen.

We willen natuurlijk alle vrijwilligers bedanken die gezorgd hebben voor de aanpassingen aan de studio. Dit is ook mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het steunfonds voor de journalistiek via het NLPO.

Alle vrijwilligers zijn dan ook blij dat ze voor u als kijker en luisteraar weer zoveel mogelijk de gebruikelijke programma’s kunnen uitzenden.

Alle foto's die door onze fotografen zijn gemaakt tijdens het Waailand Feestival staan online op onde facebook pagina 

https://www.facebook.com/pg/omroepdrimmelen/photos/?ref=page_internal

Zo is Omroep Drimmelen altijd in de buurt voor u.
Met de app "De lokale Omroep" kunt u altijd naar omroep Drimmelen kijken en luisteren, waar u ook bent. Deze app is een rechtstreekse uitzending zoals u die ook via onze livestream vanaf de website kunt volgen.

Via Facebook kunt volgen waar u onze vrijwilligers tegen kunt komen, waar ze zijn of zijn geweest, om een item te maken wat ook later via de radio, kabelkrant of tv wordt uitgezonden.

Via Instagam publiceren onze vrijwilligers sfeerfoto’s waar zij op dat moment zijn.

Met LinkedIn blijft u op de hoogt van de vacatures die er zijn binnen de omroep.

En met Twitter krijgt u een korte omschrijving van de berichten die op de socialmedia kanalen zijn geplaatst.  

Wilt u een  tv uitzending nog eens terug zien of delen met vrienden kunt u terecht op ons YouTube kanaal.  
  

omroep drimmelen smartfone 2

Feestelijke uitreiking Rabo Clubsupport Zondag 13 oktober vond de Rabo-Clubsupport uitreiking plaats bij het Raadhuisplein te Made. Onder de 350 clubs in de Gemeente Drimmelen was er 100.000 Euro te verdelen. Voor iedere club die meedeed was er minimaal 50 euro oplopend naar gelang het aantal stemmen. Het werd een feestelijke bijeenkomst, waar veel clubs bij aanwezig waren om het geld in ontvangst te nemen. Ook Omroep Drimmelen die 309,77 euro kreeg was tevreden met de uitslag, en stond in de top 10.

 hester raafs 191013 img 0023 1

Stem voor 6 oktober op Omroep Drimmelen tijdens deze Rabo ClubSupport.
Ga naar www.rabo-clubsupport.nl/
Meld u aan als lid en stem op omroep Drimmelen.

rabo suport

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Share This

Follow Us