In augustus is schlagerzanger Jürgen Freilich de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Jürgen Freilich is een typetje gespeeld door René Peters. Freilich is Zuid-Duits en betekent ‘natuurlijk’ als in ‘ja, natuurlijk!’. Hij  is als kind meegekomen uit de Oostenrijkse Alpen om in Holland succes te maken met zijn Salzburgershow.

Jürgen Freilich

In juli is de band Rooièn Diesel de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Rooièn Diesel is een gezellige band uit Tilburg en omgeving. Zij hebben iets met Tilburg, het Brabantse mooie boerenland en hun "toaltje". Zoals ze het zelf zeggen: “Wij spelen NondeJu Rock & Roll en hebben veul plezier”.
Rooièn Diesel

In juni is feestzanger Robin van Herwijnen de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Zanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single.

Robin van Herwijnen

In mei is zangeres Catharina Hulters de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Het is alweer enige tijd geleden, dat wij wat nieuws te horen en te zien kregen van Catharina Hulters. Er was echter niets aan de hand, maar de artieste ondernam een zoektocht in haar muzikale hart.

Catharina Hulters

In april is zangeres Rox van Driel de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Rox van Driel werd 29 jaar geleden geboren als Roxanne van Driel. Midden in de Betuwe groeide ze op het platteland op in het rustieke dorpje Kapel-Avezaath.

Rox van Driel

In maart is zangeres Marjolein Faber de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze zangeres wilde worden.
Marjolein Faber

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk