In december zijn De Ideale Maten de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan.

background

In november zijn Frenky & De Freaks de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Frenky en de Freaks zijn door hun muziek , teksten en uitstraling niet in een hokje te plaatsen. Met songtitels als Terrorist, Kut, Vreemd Spelleke, Freakshow, Lekker dronken worden, Fitnesswijf, Gehaktbal met jus en nog vele andere nummers, weten zij het publiek altijd te verrassen en te boeien.

De zanger Frenky von Haze word bijgestaan door een bende van Freaks. Niks is te gek!

Frenky en de Freaks klein

In oktober is de danseres, actrice, zangeres en model Melissa Laurenzia Peters de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Zij is 22 jaar oud, woon in Amsterdam en is in Juli 2020 afgestudeerd aan de hbo opleiding van ‘Lucia Marthas Institute for Performing Arts’ te Amsterdam.

6C5B4577 Melissa 18 bewerkt

In september is de zanger Mart Hoogkamer de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens en de talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Mart Hoogkamer

In juli is de zangeres Tamara Tol de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Tamara staat al vanaf haar 7e jaar op het podium. In haar kindertijd zong ze in verschillende kerkkoortjes waar ze al gauw de solopartijen kreeg toebedeeld. Door in haar tienerjaren te zingen in verschillende lokale popbandjes heeft ze zich verschillende muziekstijlen eigen gemaakt. Ze werd ontdekt door de drummer van BZN Jack Veerman die Tamara en haar nichtje Rosemarie Koning uitnodigen om te zingen in het TV programma Vocaal Centraal.

Holland Fotostudio 11

Deze maand is de Toporkest De Paloma’s de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken èn die graag oude tijden weer laten herleven! 

De Palomas

Kleine Staarman Advies

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made