In april is de Achterhoekse band Boh Foi Toch de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband. Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag 1990 in Hengelo (Gld).

Boh Foi Toch

Deze maand is feestact Nog Effe de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Omdat een feestje bouwen nou eenmaal in het bloed zit heeft Nog effe een spetterende feestact gemaakt waar zij de zalen en het publiek volledig mee op de benen en door het dak laten gaan.  Nog effe feestact knalt vol gas door. Bekende (feest)klassiekers worden in hoog tempo afgewisseld met eigen werk. Zowel jong als oud kan zich bij Nog effe prima vermaken.

Nog Effe

In februari is sfeermaker De Dorini’s de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

De artiest achter De Dorini’s is Dorien Habraken. Ooit zijn De Dorini’s begonnen als duo maar inmiddels gaat Dorien alleen op pad. Met haar uitgebreide feestrepertoire, tomeloze energie en spontaniteit weet ze in no time een feestje te bouwen.

De Dorini's 

Deze maand is carnavals sensatie Johnny Purple de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Hij weet met zijn aanstekelijke carnavalsnummers iedere zaal in een grote polonaise te veranderen. Bekend van de hits ‘Geit in het Café’ en ‘Porseleinen Pony’ is hij al jaren een graag geziene gast op iedere (carnavals)party in het zuiden.

Johnny Purple

In december is Duo Knotsgek de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Duo Knotsgek is een feestduo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire, vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid.

Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun CV staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in twee uitstekende singles.

duo knotsgek

In november is de Maas en Waalse rock en roll band Revolt de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Revolt is een Maas en Waalse rock en roll band opgericht in 2013. De eerste jaren stonden in het teken van de band "Normaal." Oprichters Nard (zang, gitaar) en Kay van Dinteren (zang, drums) waren al jaren fan van de band en maakten al jaren samen muziek. De broers besloten er werk van te maken en trokken Nard Dekkers (bas) en Bjorn Meeuwsen (zang, gitaar) aan en zo was ‘Dinteren dut Normaal’ geboren.

revolt

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts