In oktober is feestzanger/entertainer Tommy Lips de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single ‘Rotzooi’ wist hij ’n paar jaar geleden in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaiden zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

Tommy Lips

Artiest van de maand september bij Omroep Drimmelen radio

In september is zanger Stephan Janssen de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Stephan Janssen is geboren op 20 Februari 1995 in Breda. Stephan groeide op in een gezin met zijn vader, moeder er zijn zus. Als kleine jongen, was Stephan met hele andere dingen bezig als muziek. Hij was meer bezig met voetballen. De liefde voor de muziek kwam pas later.

Stephan Janssen 2

In augustus is schlagerzanger Jürgen Freilich de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Jürgen Freilich is een typetje gespeeld door René Peters. Freilich is Zuid-Duits en betekent ‘natuurlijk’ als in ‘ja, natuurlijk!’. Hij  is als kind meegekomen uit de Oostenrijkse Alpen om in Holland succes te maken met zijn Salzburgershow.

Jürgen Freilich

In juli is de band Rooièn Diesel de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Rooièn Diesel is een gezellige band uit Tilburg en omgeving. Zij hebben iets met Tilburg, het Brabantse mooie boerenland en hun "toaltje". Zoals ze het zelf zeggen: “Wij spelen NondeJu Rock & Roll en hebben veul plezier”.
Rooièn Diesel

In juni is feestzanger Robin van Herwijnen de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Zanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single.

Robin van Herwijnen

In mei is zangeres Catharina Hulters de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Het is alweer enige tijd geleden, dat wij wat nieuws te horen en te zien kregen van Catharina Hulters. Er was echter niets aan de hand, maar de artieste ondernam een zoektocht in haar muzikale hart.

Catharina Hulters

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk