Deze maand is ‘Lekke Band’ de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.
"Oké", zeiden de muzikale bloedbroeders Tilbal en DiKKeSnAAr een flink aantal jaren geleden, "we beginnen een coverband, maar dan wel de allervetste en gekste ooit"!!!

lekke band 4

In maart is Wilbert Pigmans de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Hij brak met ‘De Toreador’ helemaal door in 2019 en inmiddels kent heel Nederland en België de hit.

Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie met alleen maar HITS! Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox.

Wilbert Pigmans 2

Deze maand zijn ‘Belinda & José’ de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Belinda & José nemen u mee voor een onvergetelijke avond vertier! Smartlappen (live), polonaise, een dansje, bingo of een combinatie van allevier: bij het travestieduo Belinda & José is alles mogelijk en bespreekbaar! Waar Belinda de microfoon niet schuwt gaat José los met haar cheerleaderbollen en bingomachine. Belinda & José staan garant voor een altijd leuke, gezellige, soms gekke maar vooral heerlijke tijd!

belinda jose

Meer informatie over Belinda & José kunt u vinden via de website: belindaenjose.nl

In december zijn De Ideale Maten de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan.

background

In november zijn Frenky & De Freaks de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Frenky en de Freaks zijn door hun muziek , teksten en uitstraling niet in een hokje te plaatsen. Met songtitels als Terrorist, Kut, Vreemd Spelleke, Freakshow, Lekker dronken worden, Fitnesswijf, Gehaktbal met jus en nog vele andere nummers, weten zij het publiek altijd te verrassen en te boeien.

De zanger Frenky von Haze word bijgestaan door een bende van Freaks. Niks is te gek!

Frenky en de Freaks klein

In oktober is de danseres, actrice, zangeres en model Melissa Laurenzia Peters de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Zij is 22 jaar oud, woon in Amsterdam en is in Juli 2020 afgestudeerd aan de hbo opleiding van ‘Lucia Marthas Institute for Performing Arts’ te Amsterdam.

6C5B4577 Melissa 18 bewerkt

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made