In februari is sfeermaker De Dorini’s de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

De artiest achter De Dorini’s is Dorien Habraken. Ooit zijn De Dorini’s begonnen als duo maar inmiddels gaat Dorien alleen op pad. Met haar uitgebreide feestrepertoire, tomeloze energie en spontaniteit weet ze in no time een feestje te bouwen.

De Dorini's 

Deze maand is carnavals sensatie Johnny Purple de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio. Hij weet met zijn aanstekelijke carnavalsnummers iedere zaal in een grote polonaise te veranderen. Bekend van de hits ‘Geit in het Café’ en ‘Porseleinen Pony’ is hij al jaren een graag geziene gast op iedere (carnavals)party in het zuiden.

Johnny Purple

In december is Duo Knotsgek de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Duo Knotsgek is een feestduo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire, vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid.

Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun CV staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in twee uitstekende singles.

duo knotsgek

In november is de Maas en Waalse rock en roll band Revolt de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Revolt is een Maas en Waalse rock en roll band opgericht in 2013. De eerste jaren stonden in het teken van de band "Normaal." Oprichters Nard (zang, gitaar) en Kay van Dinteren (zang, drums) waren al jaren fan van de band en maakten al jaren samen muziek. De broers besloten er werk van te maken en trokken Nard Dekkers (bas) en Bjorn Meeuwsen (zang, gitaar) aan en zo was ‘Dinteren dut Normaal’ geboren.

revolt

In oktober is feestzanger/entertainer Tommy Lips de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single ‘Rotzooi’ wist hij ’n paar jaar geleden in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaiden zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

Tommy Lips

Artiest van de maand september bij Omroep Drimmelen radio

In september is zanger Stephan Janssen de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen radio.

Stephan Janssen is geboren op 20 Februari 1995 in Breda. Stephan groeide op in een gezin met zijn vader, moeder er zijn zus. Als kleine jongen, was Stephan met hele andere dingen bezig als muziek. Hij was meer bezig met voetballen. De liefde voor de muziek kwam pas later.

Stephan Janssen 2

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts