Na een hectische periode van afbreken, opbouwen, verhuizen en klussen kan Omroep Drimmelen nu eindelijk zeggen: “Onze nieuwe studio is klaar en daar zijn we trots op”.

Omroep Drimmelen is verhuisd naar De Zonzeel in Hooge Zwaluwe, Poolsestraat 13. Wij nodigen alle inwoners en pers van de gemeente Drimmelen graag uit om op 1 februari een kijkje te komen nemen in onze nieuwe studio tijdens de officiële opening.

Vanaf 15.30 uur is de ontvangst en om 16.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden met aansluitend een  hapje en een drankje.

Wij hopen dat u in grote getale gebruik zult maken van deze uitnodiging.

Donderdag 22 mrt. wordt onze zend-apparatuur verhuisd naar onze nieuwe studio “ Zonzeel” Hooge Zwaluwe.

Dit heeft gevolgen voor onze uitzendingen.
Op die dag (22 maart) zullen er geen uitzendingen zijn.

We zullen trachten om de radio, tv en kabelkrant uitzendingen weer diezelfde avond op te starten met aangepaste programma’s.

Wij hopen tegen de avond weer volledig in de lucht te zijn.

Met even iets lagere temperaturen was het afgelopen zondag 11 september prima vertoeven op de braderie in Terheijden, lokaal beter bekend als de 'Traaierie'.

BBQ

Uw omroep gaat in maart verhuizen van de studio in Terheijden naar de Zonzeel in Hooge Zwaluwe.

Daardoor zullen er de komende tijd helaas signaal onderbrekingen plaatsvinden en/of uitzendingen vervallen. Daarvoor alvast onze excuses.

Donderdagavond 22 februari vanaf ongeveer 20 uur tot 23 uur (onder voorbehoud), kunnen er onderbrekingen in de uitzendingen van omroep Drimmelen plaatsvinden. We hopen donderdag na 23 uur weer zonder onderbrekingen in de lucht te kunnen zijn.

Zaterdag 24 februari vanaf 10 uur tot ongeveer 19 uur (onder voorbehoud) zijn er GEEN uitzendingen van omroep Drimmelen. We hopen tegen de avond weer volledig in de lucht te zijn.


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us