Goed nieuws voor alle inwoners die tot nu toe de uitzendingen van Omroep Drimmelen niet konden beluisteren en bekijken, omdat ze geen Ziggo aansluiting hebben. Met steun van de gemeente Drimmelen is dat nu opgelost.

radio studio

Na een hectische periode van afbreken, opbouwen, verhuizen en klussen kan Omroep Drimmelen nu eindelijk zeggen: “Onze nieuwe studio is klaar en daar zijn we trots op”.

Omroep Drimmelen is verhuisd naar De Zonzeel in Hooge Zwaluwe, Poolsestraat 13. Wij nodigen alle inwoners en pers van de gemeente Drimmelen graag uit om op 1 februari een kijkje te komen nemen in onze nieuwe studio tijdens de officiële opening.

Vanaf 15.30 uur is de ontvangst en om 16.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden met aansluitend een  hapje en een drankje.

Wij hopen dat u in grote getale gebruik zult maken van deze uitnodiging.

Open dag Omroep Drimmelen 2016Op 12 juni heeft Omroep Drimmelen voor de 4e keer weer een Open Dag. Tijdens de Open Dag kunnen onder andere de studio’s bezocht worden, maar er is veel meer.

Op zaterdag 11 juni aanstaande zijn de Nederlandse Kampioenschappen Paratafeltennis. Deze worden dit jaar gehouden in Made, Noord-Brabant.


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us