42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Open dag De Cour Terheijden
De verbouwing van De Cour in Terheijden naar een ‘buurthuis 2.0 is bijna rond. Op 27 oktober konden alle belangstellenden alvast een kijkje nemen. De open dag startte met een bingo voor ouderen en  ‘s middags was het vrije inloop voor iedereen. Ook wij maakten van die gelegenheid gebruik en zagen demo’s van verenigingen, de sport afdeling en niet te vergeten de nieuwe Leerfabriek.

Open dag De CourOpen dag De CourOpen dag De CourOpen dag De Cour

Jong ontmoet oud
Een aantal maanden geleden ontmoetten basisschool leerlingen Celeste Zeng en Tristan Smolderen onze verslaggever Joost Pieterman. Hij liet hen zien hoe een lagere school in de jaren 50 in de vorige eeuw er uit zag. In deze uitzending laten zij op hun beurt zien hoe je op een moderne lagere school anno 2019 les krijgt. U zult zien: dat is een enorm verschil!

Jong ontmoet oudJong ontmoet oud

Expositie VIPP in de Mayboom
In het weekend van 26 en 27 oktober organiseerde Teken- en Schildergroep VIPP uit Made een expositie van werkstukken gemaakt door de leden ( volwassenen en jeugd ). VIPP staat voor Verf, Inspiratie, Potlood en Penseel. Wij gingen een kijkje nemen in de sfeervolle Kapelzaal van de Mayboom en zagen dat ook amateur-schilders in staat zijn om mooie kunstwerken te maken. We spraken er ook met bestuurslid John Huijbregts en 2 van de exposanten.

Opening restaurant De Kemp Dongemondcollege
Op 22 oktober werd restaurant 'De Kemp' in het Dongemondcollege officieel geopend. Iedere dinsdag en donderdag wordt er een lunch geserveerd voor  mensen die graag samen met anderen daar willen eten. De Kemp is daarmee een ontmoetingsruimte geworden, maar ook een praktische leerplek voor de leerlingen. De eerste gasten en het voltallige college van Drimmelen waren aangeschoven en lieten zich de lunch goed smaken. Wij namen een kijkje.

Gemeente Actueel
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Harry Bakker onze gast.

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us