42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Kermis Terheijden
Harmonie Terheijden organiseerde dit jaar opnieuw de kermis voor het dorp. En dit jaar mocht het doorgaan en wel op een andere en unieke locatie. De Kleine Schans werd gekozen, omdat een afgebakend terrein makkelijker coronaproof is in te richten. De slagwerkgroep opende op zondag de kermis, die duurde tot en met dinsdag. Vanwege de maatregelen konden er helaas maar 250 mensen tegelijkertijd toegelaten worden, maar dat kon de pret niet drukken. Ook van onze kant complimenteren we de harmonie en de vele vrijwilligers, die de kermis dit jaar mogelijk maakten.

1 Kermis Terheijden2 Kermis Terheijden3 Kermis Terheijden4 Kermis Terheijden

Dorpsgericht Werken
Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Benjamin van Wanrooij, buurtsportcoach Surplus. Hij vertelt meer over de mogelijkheid om financiële ondersteuning te krijgen als u mee wilt doen aan sport of culturele activiteiten, terwijl uw beurs dat niet toelaat.

5 Dorpsgericht werken Benjamin van Wanrooij6 Dorpsgericht werken Lilian Lambrechts

Summer Sports Week Made
In de laatste week van de vakantie konden de kinderen in Made weer volop genieten van de Summer Sports Week. En dat is te zien, want het plezier spat er van af.   Ook dit jaar had de organisatie er weer alles aan gedaan om een onvergetelijke week neer te zetten. Er waren veel verschillende activiteiten voor de kinderen in groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool georganiseerd. Ook Omroep Drimmelen was er te vinden. De kinderen genoten volop en maakten weer veel nieuwe vrienden. Aan de kinderen zal het niet liggen: Volgend jaar weer!

Omroep Drimmelen Kids – Milan in gesprek met Leen ten Haaf over WO II
Milan van Gils, lid van Omroep Drimmelen Kids, is erg geïnteresseerd in geschiedenis en in het bijzonder in de tweede wereldoorlog. Hij vroeg daarom aan Leen ten Haaf van Heemkundekring Zwaluws Erfgoed om hem daar wat meer over te vertellen. Het werd een boeiend gesprek bij het Liniecrossers Monument in Lage Zwaluwe. Ze waren het allebei over één ding eens: het is belangrijk om de herinnering levend te houden.

Artiest van de maand
Voor het eerst kent nu ook de afdeling tv van Omroep Drimmelen een rubriek 'Artiest van de maand'. In september is de keus op het duo Zus gevallen.  Het duo bestaat uit de zusjes Bo en Kiki, die al enkele jaren samen op het podium staan. Deze week een 3e clip van dit duo in onze uitzending.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us