42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Presentatie kunstobject Terheijden
Yvonne van Oosterhout presenteerde op 2 juli haar ontwerp voor een kunstobject in het Witte Kerkje Terheijden. Het kunstwerk wordt een stier en gaat ‘d’n Bleijk’ heten. Het komt in het najaar op het Dorpsplein Terheijden te staan. Wij waren erbij en maakten een korte impressie.

1 Yvonne van Oosterhout2 kunstobject Yvonne van Oosterhout3 Presentatie kunstobject Terheijden

Online bijeenkomst Energieneutrale Dorpen
Op maandag 29 juni gaf de gemeente de aftrap voor het project Energieneutrale Dorpen. Inwoners konden zich aanmelden en meeluisteren en kijken via computer of laptop. Zij kregen een digitale waardebon om kleine energiebesparende maatregelen te nemen in het eigen huis. Wij maakten een korte samenvatting van de bijeenkomst.

4 Online meeting energieneutraal 25 Online meeting energieneutraal 3

Drimmelen in beweging-deel 3
Om gezond te blijven is het belangrijk om te bewegen. Twee fysiotherapeuten uit onze gemeente helpen u een handje. U kunt met hen mee oefenen en ook later de oefeningen herhalen via het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen. Waar en wanneer u wilt. Deze week de laatste aflevering van deze korte serie.

Opening zwembaden De Randoet en Puzzelbad
We kunnen weer zwemmen in onze gemeente! Op 27 juni werden de baden officieel heropend met een openingshandeling in het Puzzelbad in Terheijden.  Wethouder Jan-Willem Stoop startte met een toespraak en daarna werd het startschot gegeven voor een korte zwemestafette door een aantal eregasten. Beide zwemlocaties waren voor de gelegenheid feestelijk aangekleed.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

Share This

Follow Us