42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

10 jaar Zomervermaak
10 Jaar Zomervermaak voor de senioren van Terheijden en Wagenberg. Een jubileum en dat moest natuurlijk gevierd worden. De maanden juli en augustus stonden weer bol van activiteiten voor degenen die in Terheijden en Wagenberg wonen en die de leeftijd van 65 en ouder hebben bereikt. Het slotakkoord van deze fantastische zomer werd gevierd op 2 september in de Antonius Abt-kerk. Daar stond de Stichting stil bij het 10-jarig bestaan.

1 10 Jaar Zomer Vermaak 12 10 Jaar Zomer Vermaak 23 10 Jaar Zomer Vermaak 3

Over smaak valt…………….
In dit muziek programma vertellen inwoners van onze gemeente over hun favoriete muziek. De presentie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Tim Ovington van de Cour in Terheijden.

4 Over Smaak Valt 15 Over Smaak Valt 2

Summer Sports Week Made 2022
Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een geweldige week voor de jeugd: De Summer Sports Week. Er werd volop gesport en gespeeld, op de mooiste plekjes in onze omgeving. Er werden vriendschappen voor het leven gesloten en dat is misschien nog wel het belangrijkste. Wij laten u een impressie zien, waarbij ook de kinderen zelf aan het woord komen.

Beelden Hooge Zwaluwe-deel 1
Graag nemen wij u mee op een interessante tour langs de vele standbeelden en monumenten in de gemeente Drimmelen. Hoe vaak komen wij als inwoners van de gemeente Drimmelen niet in ons eigen dorp of 1 van de 5 anderen? Ontelbare keren! En elke keer weer rijden of lopen wij, zonder echt nog te kijken, langs al die standbeelden en monumenten, die daar overal staan. Samen met de gemeente Drimmelen willen wij als Omroep Drimmelen daar graag iets aan doen. In deze mini-serie geven wij ruimschoots aandacht aan alle kerkdorpen met hun eigen specifieke beelden en monumenten. Deze keer ziet u deel 1 over de beelden in Hooge Zwaluwe.

Dorpsgerichte Werken – Repaircafé
Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Eric Bouwsma en Cor van Marion over het Repaircafé Terheijden, dat op 5 oktober van start gaat in de recreatieruime van Stichting SOVAK aan het Koningsveld 1 in Terheijden.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us