42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Sinterklaas komt ook in onze gemeente
Hoe moet dat nu met al die corona maatregelen? Kan Sinterklaas dit jaar wel in onze gemeente komen? Vol verwachting klopt natuurlijk ons hart, maar wij waren wel erg benieuwd hoe de Sint en zijn Pieten dat gaan oplossen. Onze cameraman Peter Maas ging daarom langs bij Sinterklaas, toen hij nog maar net in Nederland was aangekomen……………..

1 sint22 Sint3 sint3

Omdat ik je mis
Op zondag na Allerzielen organiseerde Onze Kerk in Hooge Zwaluwe een bijzonder concert, dat geheel in het teken stond van het herdenken van overledenen. Tijdens het concert, zonder publiek, konden we herdenken, herinneren en een kaarsje opsteken voor iedereen die gemist wordt. Wij zenden een samenvatting uit van dit concert met een deel van de tekst.  Een uitzending voor hen die we zo missen!

4 Omdat ik je mis25 Omdat ik je mis36 Omdat ik je mis4

Dorpsgericht Werken november 2020
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Johan Broos, voorzitter van het WMO-Platform Drimmelen.

Madese Boys bestaat 90 jaar
Op 6 november bestond voetbalvereniging Madese Boys 90 jaar. Helaas konden de feestelijkheden vanwege het covid virus niet doorgaan. Om deze bijzondere dag toch nog te gedenken werd een filmpje gemaakt met voorzitter Carel Rademakers. Hij spreekt alle betrokkenen toe en vertelt ons meer over de historie van de club.

Expositie Antoinette van de Rijk in De Abt Terheijden
In de maanden juni tot en met september opende de Stichting Behoud de Antonius Abt iedere zaterdagmiddag van 13:00-16:30 gratis de deuren van het gebouw. Naast de geschiedenis en de bijzondere scheidingswand was er nu nog een reden om een bezoek te brengen: iedere twee weken exposeerde een lokale kunstenaar in zaalgedeelte ‘de Abt’. De tentoonstellingen variëren van foto’s tot schilderijen en van keramiek tot tekeningen. Wij gingen er meerdere malen op bezoek en maakten daar een serie over. In deze aflevering ziet en hoort u Antoinette van de Rijk. 

Kleine Staarman Advies

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us