42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

SUMMER SPORTS WEEK 2019
De vakantie werd in onze gemeente spetterend afgesloten. Een enorme groep kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool nam ook dit jaar namelijk weer deel aan de Summer Sports Week. Er was door de organisatie en vele vrijwilligers echt alles aan gedaan om de kinderen uit de Gemeente Drimmelen een onvergetelijke week te bezorgen. Een week boordevol sport, spel en plezier. Dit jaar was er zelfs een slaapfeestje, nadat ze met z’n allen een dagje uit waren geweest. Nog eens nagenieten? Dan kijken, want het plezier spettert in ons verslag van het scherm.

Summer Sports WeekSummer Sports WeekSummer Sports WeekSummer Sports WeekSummer Sports WeekSummer Sports Week

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Ellen de Wijs over het Digi-Taalhuis.

BRUISENDE BUITENMARKT MADE
De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Ook dit jaar werden allerlei aanbiedingen van winkeliers gecombineerd  met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er stonden een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkermis, straattheater en heel veel bandjes. Ook Omroep Drimmelen is elk jaar te gast. Dit jaar met live radio. Er werd druk gebruik gemaakt van de gelegenheid om plaatjes aan te vragen en live op de radio de groeten te doen.

AUTOMAATJE
Naar de kapper, even een boodschap doen, naar de fysiotherapeut of het ziekenhuis? Wanneer je niet meer zelf voor je eigen vervoer kunt zorgen, kan het dagelijkse leven behoorlijk lastig worden. Dankzij het ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten, tegen een kleine onkostenvergoeding. Zo kunnen zij weer deelnemen aan de maatschappij. Wij spraken onder meer met Jannah van der Wal van SWO Made. Zij vertelt u er alles over.

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us