Drimmelen Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar:

MiniMaxiTheater bereidt nieuwe musical voor
Het MiniMaxiTheater is druk inde weer om de uitvoering van alweer een nieuwe musical voor te bereiden. Dat wordt dit keer Disney’s ‘The Little Mermaid’. U kunt deze bijwonen op 7 en 8 oktober in De Mayboom. Wij laten u alvast beelden van de repetities zien en houden interviews met diverse spelers in de musical.

1 MMT2 MMT3 MMT

Kermis en Traaierie Terheijden
Van zaterdag 9 september 1t/m 12 september was het weer kermis in Terheijden. De Traaise kermis stond op en rondom het Dorpsplein. En als klapper van de Traaise kermis was er de Traaierie, dit jaar op zondag 10 september. Dat leverde weer vele meters plezier en vertier op. Van snuisterijen tot lekker eten en van een nieuwe jas tot een brandweerpak. Van alles was er te vinden en te beleven. Wij maakten een korte sfeer impressie.

4 kermis Terheijden5 kermis terheijden6 Traiierie Terheijden

Popkoor Hercules-deel 2
Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom. Deze week ziet u deel 2.

Uit de Oude Doos-Brandweer Lage Zwaluwe
Wij kwamen in ons archief een filmverslag tegen uit 2006 van een Brandweer oefening in Lage Zwaluwe. Met spectaculaire actiebeelden, waar ook de teams uit Terheijden en Made nog bij betrokken raakten, evenals ambulances en politie.

Muziek in de regio-Mades Meezingkoor
In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u deze keer het Mades Meezingkoor. Na 2 jaar stilte ging het Mades Meezingkoor op 10 april weer helemaal los in de Korenbeurs, tijdens het succesvolle jaarlijks meezingfestijn. Wij maakten opnames en laten u in deze aflevering het nummer ‘Oh, when the Saints’en ‘Y Viva España’ horen en zien.

Dorpsgericht Werken-Max Vitaal
Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Marian Oprins van Surplus over Max Vitaal en met Leonneke Domburg. Zij is van Zinvol, centrum voor levensvragen. Met beelden van de jeu de boulers uit Hooge Zwaluwe.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Share This

Follow Us