42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

ZWALUWS ZOMER FESTIJN
In het 2e weekend van september organiseerde muziekvereniging Alliance en sportvereniging Hirundo het Zwaluws Zomerfestijn. Dit jaar voor het eerst met de Low Swallow Games. We bezochten ook de rommelmarkt, braderie, verschillende sportieve wedstrijden en een aantal andere activiteiten. Kortom: een feestelijk weekend, waar voor iedereen iets te doen was.

Zwaluws Zomer FestijnZwaluws Zomer FestijnZwaluws Zomer Festijn

HERTENPARKJE IN HOOGE ZWALUWE
Gezellig, dat bankje voor het hertenparkje in Hooge Zwaluwe. Loes van Zwieten ging er even zitten, maar mocht ook met cameraman Joost Pieterman naar binnen. Zij spraken er met een aantal vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de herten -en zelfs wat kippen en konijnen- er goed verzorgd worden. Gelukkig, want daarom kunnen we er nog steeds van genieten. Het is een mooi zomers item geworden, dus vooral kijken.

Het Hertenparkje in HoogeZwaluweHet Hertenparkje in HoogeZwaluwe

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Deze keer informeert Silvia Vos, vrijwilligster bij de Vrijwilligersacademie, u over het Vrijwilligers Event 2018 op 11 oktober in het Dongemondcollege te Made.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN – VERLOREN WINKELTJES IN TERHEIJDEN
Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in Terheijden, waar we op bezoek gingen bij Josine van Bekhoven. Joost Pieterman sprak met haar over de winkels van vroeger. Deze week ziet u deel 1 in de uitzending; deel 2 volgt binnenkort. Natuurlijk ook in deze afleveringen weer mooie historische foto’s.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.

Share This

Follow Us