42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TRACTORS BY NIGHT
Ook dit jaar reden verlichte trekkers en andere landbouwvoertuigen door de kernen van de gemeente Drimmelen. Een prachtige traditie op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar. Tractors By Night werd dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd door vereniging D’n Amerkant. Er reden bijna dertig tractoren en andere landbouwvoertuigen mee in de verlichte optocht. De optocht vertrok vanuit Terheijden en ging via Wagenberg, Made, Drimmelen en Lage Zwaluwe naar Hooge Zwaluwe. Natuurlijk stond ook Omroep Drimmelen met draaiende camera’s langs de route. Let vooral op het laatste deel, als de tractoren over de donkere Amerweg Zwakuwe rijden. Daar komt al die verlichting toch het mooiste uit.
Tractors by NightTractors by NightTractors by Night

NIEUWJAARSDUIK
Dit jaar was in onze gemeente de enige Nieuwjaarsduik in Terheijden. Deze werd weer georganiseerd door ijsclub ’t Houterom. Ongeveer 300 deelnemers namen een duik in het water van de Ijsbaan in Terheijden. De temperatuur van het water viel erg mee en veel deelnemers bereikten dan ook het doel....de mast aanraken in het midden van de ijsbaan. Na de zwemtocht was er tijd voor een broodje knakworst, aangeboden door een lokale sponsor. Natuurlijk was Omroep Drimmelen van de partij.

GEMEENTE ACTUEEL
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us