42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Oranjefestival Madese Boys
Op 12 juni 2021 organiseerde Madese Boys een uniek Oranjefestival voor alle jongens en meisjes t/m 13 jaar op Sportpark De Schietberg. De dag zat vol activiteiten met diverse Oranje spel- en voetbalvormen. Gezelligheid en plezier stond natuurlijk voorop. Ook kinderen die geen lid zijn van Madese Boys mochten gelukkig meedoen. Wij namen een kijkje bij dit vrolijke festijn en spraken er heel wat kinderen.

1 Marcel Raafs 20210612 MG 22232 1 Marcel Raafs 20210612 MG 2216

Uit de oude doos – Circus Bever
Deze week vonden we een echt oud filmpje in ons archief.Een unieke jaren '50 film hoe het reizende Circus Bever haar tenten opbouwde op locatie. Nazaat Ilonka Karoly geeft hoogst persoonlijk haar commentaar. Stukje mooie historie met prachtige, gelukkig niet verloren gegane, zwart-wit beelden. Mag u beslist niet missen!

3 circus bever 24 circus bever 25 circus bever

Uit de oude doos – Accordeonfestival 2011
Wel weer eens zin in een muzikaal feestje? Accordeon muziek is van oudsher een geliefde gast op feestjes. Door de authentieke klank is de accordeon perfect in te zetten als achtergrondmuziek en dansmuziek. Alle genres komen op de accordeon voorbij: van cajun, zigeuner tot Nederlandse feestmuziek. Een accordeon act brengt een gezellige authentieke sfeer en is vaak ook ambulant in te zetten. Onze voorganger TV Extra maakte al weer 10 jaar geleden opnames van een echt accordeonfestival.

Uit de oude doos – IJslandtocht 2011
Kijkt u ook al uit naar de vakantie? Om u in de stemming te brengen laten we u een zeiltocht zien naar Ijsland. Met de zeilboot "Blue Berry" togen drie zeezeilers in 2011 naar dit prachtige land. Aan boord waren schipper Leo Verschuren met de bemanning Anne Venhuis en Ad van Dijk.  Onze cameraman Ad van Dijk maakte er een geweldig verslag van.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us