42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

3-BANDENTOERNOOI 2019
Ook in 2019 was er weer een 3-Bandentoernooi in de Mayboom in Made. Dat was dit jaar alweer de 23e editie, met 176 deelnemers uit Nederland en België. Wij waren aanwezig op de finaledag en lieten ons alles vertellen over dit toernooi, de verschillende klassen waarin wordt gespeeld  en de ingewikkelde puntentelling. 

3 Banden toernooi 20193 Banden toernooi 20193 Banden toernooi 2019

BIJZONDERE HOBBY’S – MANDEN VLECHTEN
In onze serie bijzondere hobby’s ziet u in deze aflevering een mandenmaker. Daarvoor gingen Joost Pieterman en cameraman Kees van der Maden op bezoek bij Leo de Been. Hij vertelt enthousiast over deze bijzondere hobby en we zien hem ook aan het werk terwijl hij vertelt. Bijzonder is dat hij niet alleen manden vlecht, maar ook zijn eigen kweekveld heeft. Ook daarvan zijn prachtige actiebeelden te zien. Een bijzondere hobby, maar ook een mooi oud ambacht!

mandenmakermandenmakermandenmaker

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer vertelt zij over de Wandel Challenge, die ook in 2019 weer in onze kernen wordt gehouden.


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us

Televisie & Kabelkrant

Omroep Drimmelen is te ontvangen via:

  • Digitaal via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer
  • KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1476
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte op kanaal 2170

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.

Radio

U kunt ons beluisteren via:

  • de kabel op 92.9 FM
  • Ziggo kanaal 917
  • ether op 106.9 FM
  • KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1176
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte op kanaal 3180
  • Klik hier om te luisteren naar de radio livestream.

Radioprogramma's
Buiten de reguliere programmering zend de radiozender van Omroep Drimmelen gevarieerde muziek uit met elk heel uur het NOS op 3.

De uitzendingen zijn ook direct live overal ter wereld te ontvangen via “De Lokale Omroep” app.

Aan doorgifte via Tele2 en enkele andere providers wordt nog gewerkt.