42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

BRUISENDE BUITENMARKT MADE
De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Ook dit jaar werden allerlei aanbiedingen van winkeliers gecombineerd  met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er stonden een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkermis, straattheater en heel veel bandjes. Ook Omroep Drimmelen is elk jaar te gast. Dit jaar met live radio. Er werd druk gebruik gemaakt van de gelegenheid om plaatjes aan te vragen en live op de radio de groeten te doen.

Bruisende Buitenmarkt MadeBruisende Buitenmarkt MadeBruisende Buitenmarkt MadeBruisende Buitenmarkt Made 

AUTOMAATJE
Naar de kapper, even een boodschap doen, naar de fysiotherapeut of het ziekenhuis? Wanneer je niet meer zelf voor je eigen vervoer kunt zorgen, kan het dagelijkse leven behoorlijk lastig worden. Dankzij het ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten, tegen een kleine onkostenvergoeding. Zo kunnen zij weer deelnemen aan de maatschappij. Wij spraken onder meer met Jannah van der Wal van SWO Made. Zij vertelt u er alles over.

AUTOMAATJEAUTOMAATJE

MADE’S POWERWEEKEND
Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made's Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa en het trekt dan ook publiek uit heel Europa. Bij de Tractor Pulling op 3 banen was de complete Europese top aanwezig. En natuurlijk waren en attracties, stunts en fantastische Pulling Party's na de wedstrijden. Het werd een editie met zon en regen en vooral met veel power. Zelfs het volgende Powerwekkend staat al weer gepland: 19, 20 & 21 Juni 20200.

 

OPEN TRAAIS KAMPIOENSCHAP KLOVENIERSGILDE
Iedereen van 12 jaar en ouder kon deelnemen aan het Open Traais Kampioenschap van Kloveniersgilde Sint Antonius Abt in Terheijden.  Dat was meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gilde. Wij gingen een kijkje nemen en maakten een sfeerimpressie.

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Biemans Made

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us

Omroep Drimmelen is te ontvangen via:

  • Digitaal via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer
  • KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1476
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening, Edutel, Fiber.nl en Stipte op kanaal 2170

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.

U kunt ons beluisteren via:

  • De kabel op 92.9 FM
  • Ziggo kanaal 917
  • Ether op 106.9 FM
  • KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1176
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening, Edutel, Fiber.nl en Stipte op kanaal 3180
  • Klik hier om te luisteren naar de radio livestream.

Radioprogramma's
Buiten de reguliere programmering zend de radiozender van Omroep Drimmelen gevarieerde muziek uit met elk heel uur NOS op 3.

De uitzendingen zijn ook overal ter wereld via “De Lokale Omroep” app live te ontvangen.

Aan doorgifte via Tele2 en enkele andere providers wordt nog gewerkt.