42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids stelt zich voor
We hebben een nieuwe rubriek bij Omroep Drimmelen! Maar liefst 5 kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan de komende tijd regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. Natuurlijk krijgen ze begeleiding vanuit de omroep.  In deze 1e aflevering stellen zij zich voor. Wij hopen op een geweldige samenwerking………….en de kids? Zij hebben er vooral veel zin in.

Omroep Drimmelen KidsOmroep Drimmelen KidsOmroep Drimmelen Kids

Energiescan
Wist u dat u gratis een energiescan voor uw huis kunt aanvragen? Eén van de vrijwilligers die deze scan uitvoeren komt dan bij u thuis en geeft u tips en advies over de beste manier om in uw huis energie te besparen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Deze week komt u er alles over te weten, want energie ambassadeur Fred Nicolaas vertelt er over en neemt ons ook nog mee naar een energiescan in de woning van wethouder Jürgen Vissers. 

EnergiescanEnergiescanEnergiescan

La Vuelta café
“Ja, het is gelukt! De Vuelta komt naar Drimmelen op zondag 16 augustus 2020”. Dat zei wethouder Harry Bakker vol trots bij de 1e bijeenkomst La Vuelta café. Deze druk bezochte bijeenkomst was vooral bedoeld om ideeën te ontwikkelen om de doorkomstdag door onze gemeente tot een groot feest te maken. Wij spraken daarnaast met een aantal coryfeeën uit de wielerwereld.

Gemeente Actueel december
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is burgemeester Gert de Kok onze gast.

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us