42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids - Roos en Minoes op de manege
Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. In deze aflevering nemen Roos en Minoes ons mee naar de manege waar ze wekelijks gaan paardrijden.

ODKids Roos en Minoes op de manegeODKids Roos en Minoes op de manegeODKids Roos en Minoes op de manege

Tractors by Night
Een stoet van 39 verlichte tractoren, 1 vrachtwagen en een voertuig van een sponsor reden 3 januari een route door onze gemeente. Na de zegening in Terheijden reden de tractoren naar Wagenberg, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en via Made naar het eindpunt in Wagenberg. Langst de route opnieuw veel toeschouwers, die van heinde en ver naar onze gemeente waren gekomen om het schouwspel te aanschouwen. Ook wij waren er natuurlijk bij.

Tractors by NightTractors by NightTractors by Night

Nieuwjaarsduik
Op woensdag 1 januari vond dit jaar opnieuw de jaarlijkse Nieuwjaarsduik plaats in de Put aan de Lange Reeweg in Lage Zwaluwe. Geweldig dat die traditie ook daar weer in ere is hersteld. Er waren dit jaar helaas nog weinig mensen, maar aan de organisatie heeft dat niet gelegen. Volgend jaar worden het er beslist weer meer, want het was een feestje!

Bijzondere hobby’s – Annie van Meggelen
In onze serie bijzondere hobby’s ging Joost Pieterman samen met een cameraploeg voor deze aflevering op bezoek bij Annie van Meggelen. Zij is erg creatief met schilderen, boetseren en keramiek en vertelt daar enthousiast over. Natuurlijk ziet u ook beelden van haar werk.

Gemeente Actueel
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand zal wethouder Jürgen Vissers u informeren over de actualiteit van zijn portefeuille.

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us