42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TOP 2000 MADE
De Top 2000 Made, die van 27 tot en met 30 december werd gehouden in de Korenbeurs in Made, werd een groot succes. De dj's Niels van Meggelen en John de Heijde draaiden vier avonden plaatjes uit de Top 2000. In de tussentijd kwamen regionale artiesten langs die belangeloos optraden, zoals trouwens iedereen die aan dit festijn meewerkte. De volledige opbrengst van maar liefst € 6062,23 kwam ten goede aan de Wilgenband, een band uit Made die speciaal is opgezet voor mensen met een beperking. Nog even nagenieten? Kijk dan naar onze uitzending.

Top 2000Top 2000Top 2000

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN - Drimmelendorp
Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente. Voor deze aflevering waren we in Drimmelendorp. We spraken er met Bram den Dungen over de winkeltjes die er in het verleden waren. Nostalgisch genieten van dit prachtige dorp!

Monumentaal Drimmelen

NIEUWJAARSDUIK 2018
Traditiegetrouw was er weer een Nieuwjaarsduik in de gemeente Drimmelen. Ook nu waren wij er weer bij, deze keer in Terheijden.

Nieuwjaarsduik Terheijden

GEMEENTE ACTUEEL – januari
Deze maand zijn communicatieadviseur Anneke van Omme en wethouder Jan-Willem Stoop te gast in onze studio. Zij gaan met Conny van Riel in gesprek over onder meer de schade en overlast tijdens de jaarwisseling, de woonbeurs die de gemeente organiseert, de herinrichting centrumroute Terheijden en Centrumplan Made.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.


  Poetszorg.nl


- reclame -