42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids - Tim over gameverslaving
Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. In deze aflevering gaat Tim op zoek naar antwoorden over gameverslaving. Hij ging daarvoor op bezoek bij Charlotte van Baal van Novadic-Kentron en kreeg daar veel antwoorden en tips.

ODK Tim over gameverslavingODK Tim over gameverslavingODK Tim over gameverslaving

Dorpsgericht werken – februari
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer ging zij op bezoek bij De Samenloop in Lage Zwaluwe en sprak er met Petra Glerum.

Dorpsgericht werken Petra GlerumDorpsgericht werken Petra Glerum

Bijna Carnaval!
Het is weer bijna Carnaval! Om alvast op te warmen kunt u kijken naar de volgende 2 videoverslagen:

  • Open dag bij de Wagenbouwers. Alvast een feestje met veel muziek en een eerste blik op de bouw van de wagens, die in onze optochten voorbij zullen komen met carnaval.
  • Het Kinkelutenbal. Traditiegetrouw was onze cameraman Peter Maas weer aanwezig tijdens het Kinkelutenbal 2020 en hij maakte er een carnavaleske impressie van.

Op bezoek bij BN DeStem
In onze gemeente doen allerlei partijen hun best om nieuws en wetenswaardigheden onder de aandacht te brengen van het publiek. Eén van die partijen is BN DeStem, die naast landelijk nieuws ook aandacht besteedt aan het regionale nieuws. Loes van Zwieten ging met de cameraploeg op bezoek bij die krant om een kijkje achter de schermen te krijgen. Zij sprak er met verslaggever Cobine van der Louw, die zich met name richt op onze gemeente en met de hoofdredacteur.

Het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm
Op 25 januari 2020 vond de 28ste editie van het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm plaats in Partycentrum 't Trefpunt in Made.
Tijdens het FestiValsAlarm startte ook de inschrijving voor de Grote Mayse Optocht. Een mooie opwarmer voor het grote carnavalsfeest.

Carnaval 2020
Vanaf 22 februari zal de uitzending geleidelijk worden aangevuld met opnames van de Carnavalsfestiviteiten in onze gemeente.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us