42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

EHBO
We hoeven waarschijnlijk niemand te overtuigen van het belang van de EHBO in onze regio. Maar wat doen ze nu eigenlijk allemaal? Wij gingen kijken bij een grote oefening van de EHBO in Made en filmden ook EHBO-ers terwijl ze op diverse locaties en evenementen actief waren. Wordt u bij het kijken enthousiast over hun werk? Denk er dan eens over na om u ook aan te melden als vrijwilliger.

EHBOEHBOEHBOEHBO

DORPSGERICHT WERKEN OVER ALERT DRIMMELEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Kees Franken over Alert Drimmelen.

EXPOSITIE DRIMMELENSE POLDER
Op 11 mei opende een bijzondere expositie in Drimmelen. Daar exposeerden 14 kunstenaars maar liefst 40 werken. Er was van alles te bewonderen: keramiek, arduin, albast, marmer, brons en aardewerk. Het zijn cursisten van Atelier Breda, waar ze begeleiding krijgen van beeldhouwer en ex-Madenaar Arjan Knook en van keramiste Iris Stolk, maker van het beeld Godfried Schalcken in Made. Diana Kemp is één van die cursisten en organiseerde deze expositie in de sfeervolle ruimtes van de familie van Schie. Tijdens de opening werd live muziek gemaakt door Eva Gresnight en Aron Raams. De expositie loopt nog tot en met 19 mei.

MUZIEK IN DE REGIO - KOORBIZNIZ
In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar Koorbizniz. Dit moderne koor sloot het seizoen Theeconcerten Witte Kerkje 2018-2019 dit jaar af in een uitverkochte zaal. Het werd een bijzondere afsluiting door de sfeer tijdens het optreden: het was gepassioneerd, gedreven, ontroerend, met humor en zeer muzikaal. We kijken nu al weer uit naar het volgende seizoen.


  Supportertje.nl - voor al uw drukwerk


- reclame -

Share This

Follow Us

Televisie & Kabelkrant

Omroep Drimmelen is te ontvangen via:

  • Digitaal via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer
  • KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1476
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte op kanaal 2170

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.

Radio

U kunt ons beluisteren via:

  • de kabel op 92.9 FM
  • Ziggo kanaal 917
  • ether op 106.9 FM
  • KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 1176
  • Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte op kanaal 3180
  • Klik hier om te luisteren naar de radio livestream.

Radioprogramma's
Buiten de reguliere programmering zend de radiozender van Omroep Drimmelen gevarieerde muziek uit met elk heel uur het NOS op 3.

De uitzendingen zijn ook direct live overal ter wereld te ontvangen via “De Lokale Omroep” app.

Aan doorgifte via Tele2 en enkele andere providers wordt nog gewerkt.