42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen. Vanwege de tijdelijke sluiting van de studio’s van Omroep Drimmelen is deze aflevering opgenomen op locatie.

Bekken problemen en oefeningen
Uw bekken en de streek daarom heen regelen heel wat fysieke processen. Het is dus goed voor u om hieraan aandacht te besteden en klachten actief te bestrijden. Fysiotherapeut Miëlle Stoop vertelt u er meer over. Zij geeft in woord en beweging uitleg aan oefeningen en lichaamshouding bij belangrijke zaken, zoals stoelgang en urineverlies.  Onderwerpen waarop vaak een taboe heerst, maar waar u zeker op tijd hulp bij moet zoeken.

fysiotherapie bij bekken problemenfysiotherapie bij bekken problemenfysiotherapie bij bekken problemen

Uit ons archief
Doordat er bijna geen activiteiten meer plaats vinden in onze gemeente, kiest ook Omroep Drimmelen ervoor om u af en toe te laten genieten van een herhaling van één van onze eerdere uitzendingen.

Door het jaar heen
Onze cameraman Kees van der Maden nam in het verleden op verschillende plekjes in de gemeente beelden op. Hij maakte er een compilatie van, zodat u nu kunt zien hoe de seizoenen zich in onze gemeente ontwikkelen. Hij neemt u mee van december tot december.

Dorpsgericht Werken Mei
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Jarno Wolters, mede initiatiefnemer van Elkaar helpen Drimmelen.

Muziek in de regio-Vocaal Kwartet Driest
In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het lied Fare-well, uitgevoerd door Vocaal Kwartet Driest. Zij waren dit jaar te gast tijdens de Theeconcerten in het Witte Kerkje in Terheijden. Met hun liederen op tekst en muziek van Frans van Hoek gaven zij een wel heel bijzonder concert ten gehore.

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us