42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.                    

Street League Drimmelen weer van start
Op 7 april ging de Street League Drimmelen weer van start. Vanwege de coronamaatregelen weliswaar in aangepaste vorm, maar het enthousiasme is er niet minder om. Benjamin van Wanrooij vertelt er meer over in deze uitzending. Natuurlijk gingen we een kijkje nemen bij de aftrap in Made en Terheijden.

1 Street LeagueDrimmelen2 Street LeagueDrimmelen3 Street LeagueDrimmelen4 Street LeagueDrimmelen

Uit de oude doos-Monumentaal Drimmelen
Vanwege de lockdown is bijna alles op slot. Dit betekent ook voor Omroep Drimmelen dat we bijna geen nieuwe items kunnen maken. Daarom zullen we de komende periode ook herhalingen uitzenden. Deze week is dat opnieuw een aflevering van onze serie Monumentaal Drimmelen uit 2016. U vindt in onze gemeente 54 rijksmonumenten, 273 gemeentelijke monumenten en 3 van rijkswege beschermde dorpsgezichten. Medewerkers van Omroep Drimmelen trokken er per fiets op uit om een aantal van die monumenten in beeld te brengen.

Uit de oude doos - Puur Natuur
De lente is weer begonnen. Nu we grotendeels thuis moeten blijven zenden we deze week een herhaling uit van ‘Puur Natuur’. Marcel Raafs maakte namelijk prachtige beelden van onze mooie natuur in het broedseizoen. Hij ondersteunt deze beelden met ingesproken teksten over de bijzonderheden in onze natuur.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us