42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

11e van de 11e bal Terheijden, Made, Hooge Zwaluwe en Wagenberg
De Schraansers in Terheijden hebben carnaval 2023 ingeluid. Op 11 november was het groot feest, met onder meer de onthulling van de jeugdraad; Festivalaaf; en natuurlijk de  onthulling van de Prins door cv de Braoipotte. De stemming zat er goed in en het belooft dan ook weer een carnavalesk feest te worden in 2023.

Ook in Wagenberg, Hooge Zwaluwe en op De May werd het Carnaval spetterend ingeluid. Wij waren erbij en feestten mee. Alaaf!

1 Schraansers2 Schraansers 13 11 11 Erpelrooiers4 11 11 Lage Zwaluwe5 11 11 op de May

Over smaak valt….
Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favorieten muziek. De presentie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze  uitzending zijn we te gast bij Erik Diepstraten.

6 Over smaak valt met Erik Diepstraten uit Wagenberg 17 Over smaak valt met Erik Diepstraten uit Wagenberg 2

Heel de Wijngaerd bakt
De eerste middag van "Heel de Wijngaerd bakt" zit erop en wij namen een kijkje. In het thema appel zijn de diverse lekkernijen door een vakkundige jury beoordeeld onder het toeziend oog van vele aanwezigen. En de dagwinnaar van "Heel de Wijngaerd bakt“ is afdeling Het Boveneindje! De volgende bakmiddagen zijn op 23 november, 18 januari en 8 maart. De prijsuitreiking vindt plaats op 15 maart.

Turn kampioenschappen
Sportvereniging de Zwaluwen organiseerde turnwedstrijden in de Rietgors in Lage Zwaluwe. Uit onze gemeente waren 3 verenigingen aanwezig, namelijk Made, Terheijden en Lage Zwaluwe. Bianca Segeren presenteert dit videoverslag en ook enkele enthousiaste deelnemers en wethouder Harry Bakker komen aan het woord.

Onthulling Verhalen van de Kleine Schans
Op 26 oktober vond  de officiële onthulling van de ‘Verhalen van de Kleine Schans’ plaats door wethouder Lieke Schuitmaker en dhr. Fer van Vuuren. De informatieve filmpjes over die verhalen hebben een mooi plaatsje gekregen op 6 palen rondom de Kleine Schans. Door middel van QR codes op die palen kunnen bezoekers deze verhalen op eenvoudige wijze op hun telefoon zien en de geschiedenis van de Kleine Schans beleven. Wij waren bij de onthulling.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us