42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen. Vanwege de tijdelijke sluiting van de studio’s van Omroep Drimmelen is deze aflevering opgenomen op locatie.
42Actueel vanuit Wagenberg

Gemeente Actueel april
Onder normale omstandigheden komt iedere maand een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. In deze aflevering vanaf locatie informeert wethouder Jan Willem Stoop u bij het kapelletje in Terheijden.
wethouder Jan Willem Stoop

Van verleden naar heden - deel 1 Stuivezand Made
Nee hoor, niet alleen maar herhalingen, maar een niet eerder vertoonde aflevering van onze rubriek ‘Van verleden naar heden’. Omroep Drimmelen ging en gaat namelijk samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in Stuivezand Made. Onze cameraman Ad van Dijk ging er in gesprek met Jos Kooiman, die heel wat bijzonderheden weet te vertellen over de prachtige foto’s van Stuivezand vroeger en nu.

Protestantse kerken Made – opgenomen viering
Op 22 maart vond een Viering van verbondenheid plaats van de Protestantse gemeenten van Made, Drimmelen en Hooge Zwaluwe, die werd opgenomen en online uitgezonden. Nu er geen publieke liturgische vieringen mogen plaatsvinden en sommigen deze vieringen ook niet online kunnen volgen werd de opname beschikbaar gesteld voor uitzending bij Omroep Drimmelen.

Protestantse kerken Made Viering van verbondenheidProtestantse kerken Made Viering van verbondenheidProtestantse kerken Made Viering van verbondenheid

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Biemans Made

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us