42 Actueel
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Dodenherdenking 4 mei
Ieder jaar staan we tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna. Om 20.00 uur is het in heel Nederland twee minuten stil. In Drimmelen is er ook dit jaar geen gezamenlijke dodenherdenking vanwege de coronamaatregelen. U bent dus aangewezen op de verslaglegging van de nationale tv. Wel zal Omroep Drimmelen proberen om later op enigerlei wijze aandacht aan te besteden aan de dodenherdenking in onze gemeente.

De May Kwist
In Made zindert het weer van de spanning, want ook dit jaar wordt de May Kwist gespeeld. De quiztassen zijn uitgereikt en de ingeschreven teams zijn al druk aan de slag. Wij gingen een kijkje nemen en spraken er met Marcel van Groesen van de organisatie en met een aantal teamleiders. De May Kwist zal plaats gaan vinden op zaterdag 9 oktober 2021. Als dan op zaterdag 9 oktober de quiz is geweest zal op zaterdag 11 december 2021 in sporthal Amerhal de prijsuitreiking / feestavond georganiseerd worden.

1 may kwist 12 may kwist 33 may kwist 4

Koningsdag 2021
Ondanks de beperkingen die opgelegd zijn wegens de covid maatregelen zijn de oranje comités er toch in geslaagd om kleine koningsdag activiteiten te organiseren. Wij bezochten het gemeentehuis en een aantal dorpen om wat beelden te maken, zodat we toch kunnen zien hoe in onze dorpen Koningsdag werd gevierd tijdens deze pandemie.

4 Koningsdag 2021 25 Koningsdag 2021 16 Koningsdag 2021 3

Toeristisch magazine 2021 Drimmelen
Op 29 maart overhandigde een trotse voorzitter Ton Zwinkels van Recreatief Drimmelen aan burgemeester Gert de Kok het 1e exemplaar  van het Toeristisch Magazine 2021. Daarin vindt u een keur aan recreatieve attracties, evenementen, routes, uitjes en bezienswaardigheden in de gemeente Drimmelen. Wij spraken er met burgemeester Gert de Kok, Ton Zwinkels en met Kernteam-lid Mark de Leeuw.

Ondernemers in coronatijd
Opnieuw ging één van onze crews op pad om te praten met ondernemers. Want ja, ondernemers hebben het moeilijk in deze periode. Joost Pieterman sprak met Riebert Verheugen over zijn B&B: Hoe komt hij door de pandemie heen?  Ook sprak hij met Simone Norbart, die juist in deze lastige tijd ging ondernemen als pedicure.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us