42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL
Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ iedere week wetenwaardigheden over veel voorkomende ziekteverschijnselen en geven u tips. Deze week informeert Susan Kruithof, specialist huisartsgeneeskunde, u over een beroerte .

HAVEN FESTIVAL JACHTHAVEN BIESBOSCH
Op 5 mei vierde Jachthaven Biesbosch haar 50e verjaardag. Het werd een leuke dag, die bruiste van Brabantse gezelligheid. Natuurlijk met muziek, activiteiten voor de kinderen, oude ambachten, food trucks en een nautische markt. Wij spraken er onder meer met de organisatie, politie en brandweer en maakten een sfeerimpressie van dit evenement.

Haven festival Jachthaven DrimmelenHaven festival Jachthaven DrimmelenHaven festival Jachthaven Drimmelen

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN-LAGE ZWALUWE deel 1
Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in lage Zwaluwe, waar we een gesprek hadden met Leen ten Haaf, bestuurslid van Zwaluws Erfgoed. Joost Pieterman sprak met hem over de winkels van vroeger. Natuurlijk weer met mooie historische foto’s.

Lage ZwaluweLage Zwaluwe

GEMEENTE ACTUEEL
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme,  aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.