Het is alweer een hele tijd geleden dat deze band in onze studio is langs geweest, maar a.s. dinsdag gaat daar verandering in komen. Feestband 'De Fik Erin' is te gast in het programma 'Op Z'n Hollands'.

Fikerin

op zn hollands

Fikerin

Deze Feestband is inmiddels niet weer te denken uit de muziekwereld. Met hits als 'Eveline', 'Honolulu' en 'Wie Niet Waagt, Die niet Wint' maken zij een feestje op elk podia door heel Nederland!

En dinsdag gaan ze dat ook doen in onze studio, en komen ze wat vertellen over de nieuwste twee hits ('Maak Uw Dorst Maar Nat' en 'Dennis De Kapper’).

'Op Z'n Hollands' is iedere dinsdag te horen van 18.00 tot 20.00 op Omroep Drimmelen. De presentatie is in handen van Ricardo Uitermark.

Luister dus mee via de kabel op 92.9 FM, Ziggo kanaal 917 in de ether op 106.9 FM en natuurlijk via de live stream op www.omroepdrimmelen.nl

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us