Scratch98teamfotokleinSinds het jaar 2000 is het radioprogramma Scratch'98 elke zaterdagavond en nacht te horen in zijn huidige vorm met de DJ's R.O.B., Lunar Superstar, Innershock en DJ Extreme. Het concept is dance muziek, gast DJ's, items vanaf vette locaties en interviews met DJ en producers en met organisaties of personen welke de basis hebben gelegd van de Dancemuziek. De meeste Scratch'98 DJ's draaide in hun jonge jaren in diverse clubs en op vele evenementen binnen Nederland en ver daarbuiten.

Tijdens de uitzendingen van Scratch'98 wordt er aandacht besteedt aan opmerkelijke en lokale ontwikkelingen binnen de dance-scene. Luisteraars worden geinformeerd over aankomende of bijgewoonde evenenenten, er worden evenementen georganiseerd, volgen gast DJ's tijdens hun doorbraak of maken een speciale uitzending in het teken van een onderwerp of muziekstijl. Een voorbeeld van deze evenementen is de deelname van Scratch'98 aan de 'Fit For Free' Dance Parade in Rotterdam met een eigen 'Gouden' olympische truck en de (jarenlange) organisatie van de Bredase koninginnenachten op de grote markt zuid. Er is in het radioprogramma ruimte voor werkelijk alle soorten dance muziek. Van electro tot speed-core, geen dance stroming is ons te gek!

In de afgelopen decennia heeft Scratch'98 een indrukwekkende lijst van DJ's te gast gehad waaronder bijvoorbeeld Darkraver, Cor Fijneman, Funkerman, Benjamin Bates en Mason. Helaas is het aantal DJ's uit de directe omgeving relatief laag: We zijn benieuwd of er meer 'echte' DJ's te vinden zijn in en rond Drimmelen! We zijn altijd op zoek naar talentvolle DJ's die live hun kunsten willen laten horen tijdens de uitzendingen van Scratch'98. Ben je zo'n (aanstormend) talent en kun je een aardig potje beatmixen (met vinyl ook natuurlijk!)? Meld je dan aan via het email adres of kijk op www.scratch98.nl.

Scratch'98, Totally Dance! Iedere zaterdag van 19.00 tot 05.00 uur via de radiozender van Omroep Drimmelen.

Kleine Staarman Advies

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

 Basis

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • 15% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 150,- per jaar
Excl. BTW

 Standaard

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen
  • 4x reclame per dag op de kabelkrant
  • 20% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 250,- per jaar
Excl. BTW

 Uitgebreid

  • Bedrijfslogo voor 1 jaar op de website
  • bedrijfsfotosessie door een fotograaf van Omroep Drimmelen (2x per jaar)
  • 8x reclame per dag op de kabelkrant
  • 25% korting bij afname aanvullende reclamediensten

€ 400,- per jaar
Excl. BTW

 

- reclame -

Biemans Made

Share This

Follow Us