Scratch98teamfotokleinSinds het jaar 2000 is het radioprogramma Scratch'98 elke zaterdagavond en nacht te horen in zijn huidige vorm met de DJ's R.O.B., Lunar Superstar, Innershock en DJ Extreme. Het concept is dance muziek, gast DJ's, items vanaf vette locaties en interviews met DJ en producers en met organisaties of personen welke de basis hebben gelegd van de Dancemuziek. De meeste Scratch'98 DJ's draaide in hun jonge jaren in diverse clubs en op vele evenementen binnen Nederland en ver daarbuiten.

Tijdens de uitzendingen van Scratch'98 wordt er aandacht besteedt aan opmerkelijke en lokale ontwikkelingen binnen de dance-scene. Luisteraars worden geinformeerd over aankomende of bijgewoonde evenenenten, er worden evenementen georganiseerd, volgen gast DJ's tijdens hun doorbraak of maken een speciale uitzending in het teken van een onderwerp of muziekstijl. Een voorbeeld van deze evenementen is de deelname van Scratch'98 aan de 'Fit For Free' Dance Parade in Rotterdam met een eigen 'Gouden' olympische truck en de (jarenlange) organisatie van de Bredase koninginnenachten op de grote markt zuid. Er is in het radioprogramma ruimte voor werkelijk alle soorten dance muziek. Van electro tot speed-core, geen dance stroming is ons te gek!

In de afgelopen decennia heeft Scratch'98 een indrukwekkende lijst van DJ's te gast gehad waaronder bijvoorbeeld Darkraver, Cor Fijneman, Funkerman, Benjamin Bates en Mason. Helaas is het aantal DJ's uit de directe omgeving relatief laag: We zijn benieuwd of er meer 'echte' DJ's te vinden zijn in en rond Drimmelen! We zijn altijd op zoek naar talentvolle DJ's die live hun kunsten willen laten horen tijdens de uitzendingen van Scratch'98. Ben je zo'n (aanstormend) talent en kun je een aardig potje beatmixen (met vinyl ook natuurlijk!)? Meld je dan aan via het email adres of kijk op www.scratch98.nl.

Scratch'98, Totally Dance! Iedere zaterdag van 19.00 tot 05.00 uur via de radiozender van Omroep Drimmelen.

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Biemans Made

Supportertje.nl - voor al uw drukwerk

Share This

Follow Us