DJ Erwin van Etten brengt elke Zaterdag middag tussen 12.00 en 14.00 uur zijn Nederlandstalig feest programma met de nieuwste en lekkerste hits. Elke maand is er een nieuwe 'feestknaller van de maand' waarmee we een artiest extra in de spotlight zetten met zijn of haar nieuwe single. Ook hebben we een album van de maand. Elke uitzending worden weer wat liedjes gedraaid van dit album van de maand. Ook hebben we regelmatig live interviews met artiesten in de studio.

Heeft u verzoekjes of wilt u iemand opgeven voor onze verjaardagen rubriek? Meldt het dan via onze Facebook pagina: http://facebook.com/erwinvanettenfeestopjeradio

Restaurant Onze Kerk

Greet Middelburg medisch pedicure

 De Linie ICT

de vrienden van omroep drimmelenOmroep Drimmelen heeft verschillende Vrienden van de Omroep. Zij maken mede mogelijk dat Omroep Drimmelen uitzendingen op de radio, de tv en de kabelkrant kan verzorgen. Wij zijn erg blij dat we deze vrienden hebben. Ben jij nieuwsgierig wat de verschillende bedrijven doen, klik op het logo en je komt op hun website terecht. Ben jij een bedrijf en je wilt ook Vriend van de Omroep worden, mail ons:

- reclame -

ramses bier

eMVee/ontwerp

Rabobank

Rijn Huijbregts

Share This

Follow Us